Întoarcerea la Sunset Beach: Meg și Ben – O nouă poveste surprinzătoare după ani de absență..

Sunset Beach” a fost o adevărată senzație în România în anii ’90, captivând inimile telespectatorilor și aducând bucurie în casele acestora de fiecare dată când se aștepta cu nerăbdare un nou episod, pentru a vedea evoluția îndrăgitei povești de dragoste dintre Ben și Meg.

Popularitatea imensă a “Sunset Beach” în România a fost de necontestat, întruchipând un fenomen cultural al vremurilor acelor ani. Prin intermediul acestui serial, actorii Susan Ward și Clive Robertson, în rolurile lui Meg Cummings și Ben Evans, au devenit simboluri ale micului ecran, reprezentând unul dintre cele mai îndrăgite și memorabile cupluri din istoria televiziunii.

În urma încheierii filmărilor, drumurile profesionale ale lui Susan Ward și Clive Robertson s-au separat, dar amprenta lor în lumea filmului a rămas puternică și de neuitat, fiind recunoscuți în continuare drept Meg și Ben din “Sunset Beach”.

La fel ca și personajele lor, și viața reală a adus schimbări pentru Susan Ward și Clive Robertson. Susan Ward a continuat să lucreze în industria filmului, având apariții în diverse producții precum “The in Crowd”, “Shallow Hal”, “Friends”, “Make it or break it” și “Major crimes”, însă niciunul dintre aceste roluri nu a atins nivelul de faimă al interpretării sale din “Sunset Beach”. În prezent, la vârsta de 45 de ani, Susan Ward este căsătorită cu David C. Robinson, cu care are un băiețel.

Pe de altă parte, Clive Robertson și-a schimbat direcția în carieră, renunțând la actorie și concentrându-se pe activități de scenarist și producător. Cu o carieră bogată în filme și seriale precum “Paparazzo”, “Crazy Girls Undercover”, “Starhunter”, “Wicked Wicked Games” și “V.I.P”, Clive Robertson își continuă parcursul în industria cinematografică cu succes. În prezent, la vârsta de 56 de ani, el a fost căsătorit cu actrița Libby Purvis, cu care a avut doi copii.

“Sunset Beach” a fost un fenomen global, difuzat pe NBC între 1997 și 1999, adunând trei sezoane și un total de 760 de episoade. Cu două premii Emmy și numeroase nominalizări la alte categorii de premii importante, telenovela a fost și rămâne una dintre cele mai iubite și apreciate producții din istoria televiziunii, captivând publicul din întreaga lume, inclusiv România.