Simona Gherghe o sărbătorește pe fiica ei: „M-a învățat să fiu mamă…”. Ana a împlinit 7 ani.Cum ii sarbatoreste ziua.

Astăzi este o zi specială în familia prezentatoarei iubite de la Mireasa, Simona Gherghe, deoarece fiica sa, Ana, sărbătorește împlinirea a 7 ani. Cu ocazia acestei zile deosebite, Simona a împărtășit cu fanii ei de pe rețelele sociale o serie de imagini adorabile alături de Ana și a transmis un mesaj emoționant.

„Cu fiecare an care trece, Ana mea devine tot mai mare, iar eu fac tot posibilul să țin pasul cu evoluția ei. Ea este lumina care îmi reflectă chipul, impulsul care m-a îndemnat să fac schimbări majore și ghidul care-mi deschide mereu ochii. Timp de 7 ani, mi-a fost cea mai de preț învățătoare în arta de a fi mamă…

Cu toate trăsăturile ei unice – sensibilă, capricioasă, puternică, pasionată de schi și de mare, ambițioasă și iubitoare de pisici – Ana este cireașa noastră de mai, strălucitoare precum o floare albă de zăpadă, după cum spune și cântecul. La mulți ani, Ana dragă! Te iubim din toată inima!”, a împărtășit Simona Gherghe pe platforma sa de Instagram.

În ciuda faptului că nu a dezvăluit detalii despre surprizele pregătite pentru ziua specială a fiicei sale, este de așteptat ca Simona să fi organizat ceva cu totul special pentru a marca această ocazie.

În plus, pe 29 aprilie 2024, Simona Gherghe și soțul ei, Răzvan Săndulescu, au celebrat 7 ani de la cununia lor civilă. „O zi caldă de sfârșit de aprilie, în compania familiei și a câtorva prieteni apropiați, cu Ana în pântece, apropiindu-se de momentul nașterii, amintindu-mi cu bucurie și emoție de ziua de 29 aprilie 2017, când am devenit familia Săndulescu ”, a scris

Simona Gherghe pe Instagram. Astfel, familia Săndulescu a marcat două evenimente semnificative într-o perioadă relativ scurtă: aniversarea celor 7 ani de căsnicie și ziua de naștere a Anei.