Mi-e jenă mie în locul tău!, impresionați de aspectul proaspăt și plin de energie al Gabrielei Cristea la o vârstă atât de frumoasă..

Gabriela Cristea a surprins pe mulți dintre urmăritorii săi cu o postare neobișnuită, în care a publicat trei fotografii în care nu purta deloc machiaj. În descrierea postării, Gabriela a menționat că încă era “chioară” de somn și că noaptea a fost “prea scurtă”, dar a urat totuși o “Bună dimineața și vouă!”. Reacțiile au fost diverse, iar unele au fost mai puțin favorabile.

Mulți dintre urmăritorii ei au reacționat cu critici, spunând că nu înțelegeau de ce a ales să se afișeze într-o astfel de ipostază și că pozele nu o reprezentau în cea mai bună lumină. Unii au sugerat că ar fi mai bine să își machieze sau să își photoshopeze pozele, în timp ce alții au considerat că astfel de postări nu îi aduc cinste. Comentariile negative au oscilat între critici legate de aspectul fizic și sugestii de îmbunătățire a imaginilor.

Cu toate acestea, au fost și reacții pozitive, cu urmăritori care au apreciat naturalețea și curajul ei de a se afișa așa cum este, fără să recurgă la artificii. Mulți au subliniat că este o mamă cu doi copii mici și că arată minunat chiar și într-o stare atât de naturală. Alții au laudat curajul ei de a posta o poză fără filtre și machiaj, apreciind frumusețea ei autentică.

Gabriela Cristea și soțul ei, Tavi Clonda, au oficializat relația în 2015 și au împreună două fiice. În prezent, Gabriela moderează emisiunea “Mireasa, urzeala soacrelor”.