Ramona Olaru dezvăluie motivele absenței sale de la Neața cu Răzvan și Dani:

Ramona Olaru, cunoscuta asistentă de la emisiunea matinală “Neatza cu Răzvan și Dani”, și-a surprins fanii cu absența sa neașteptată din cadrul show-ului preferat. Însă, într-o declarație sinceră și deschisă, Ramona a dezvăluit motivele care stau în spatele acestei pauze temporare din emisiune.

În primul rând, Ramona a subliniat că această absență nu este decizia ei unilaterală, ci este rezultatul unei implicații într-un alt proiect televizat. Astfel, fanii au aflat că Ramona a fost transferată temporar la o altă emisiune difuzată de același post TV.

Motivul principal al acestei schimbări este implicarea lui Ramona Olaru în filmările pentru noul sezon al emisiunii “Splash! Vedete la apă”. Această emisiune, cunoscută pentru spectaculoasele sărituri în apă ale vedetelor, este un show popular care revine pe micile ecrane și care a captivat atenția publicului de-a lungul timpului.

Astfel, Ramona Olaru este ocupată în prezent cu filmările pentru acest nou sezon al emisiunii “Splash! Vedete la apă”. Acest program, care a debutat inițial în 2013 și a continuat în 2014 și 2015, a fost oprit pentru o perioadă, dar a fost reluat cu succes în 2021 și 2022.

Noutatea pentru acest sezon este schimbarea locației de filmare, iar Ramona Olaru este entuziasmată de această modificare. Spre deosebire de anii precedenți, când filmările aveau loc la Bacău, în acest an competiția și antrenamentele se vor desfășura în București. Această schimbare a fost salutată atât de Ramona Olaru, cât și de concurenți, deoarece nu mai sunt nevoiți să se deplaseze în alt oraș pentru a participa la emisiune.

În timp ce Ramona Olaru este ocupată cu filmările pentru “Splash! Vedete la apă”, emisiunea “Neatza cu Răzvan și Dani” a fost nevoită să găsească o înlocuitoare pentru aceasta. Astfel, Diana Munteanu și Oana Matache au preluat temporar rolul de asistentă TV în absența Ramonei.

Este important de subliniat că absența Ramonei Olaru de la “Neatza” este una temporară, iar după finalizarea filmărilor pentru “Splash! Vedete la apă”, Ramona va putea reveni la matinalul difuzat de Antena 1, unde este așteptată cu nerăbdare de colegi și de telespectatori