Nuntă sub o altă formă: Ionela și George, uniți în spirit în ziua destinată căsătoriei, în pofida tragicului eveniment. … Cutremurător ce s-a aflat azi.

Cu o inimă sfâșiată de durere, mama tinerei aflată în moarte, în urma tragicului accident din Codăești, și-a deschis sufletul pentru a-și exprima durerea pe rețelele sociale. În urma pierderii ireparabile a fiicei sale, Ionela, și a viitorului ginere, George, femeia a transmis un mesaj plin de tristețe și regret.

„Copiii mei frumoși, ne-ați lăsat cu o durere fără margini în suflet, viața nu a fost dreaptă, de acum fără voi nu va mai fi la fel!”, a scris mama tinerei, exprimând durerea profundă pe care o simte în urma tragediei devastatoare.

Evenimentul tragic a avut loc pe data de 19 mai în Codăești, când Ionela și George, împreună cu un prieten apropiat, se întorceau dintr-o călătorie la Iași, unde fuseseră pentru a-și achiziționa ținute pentru ziua mult așteptată a nunții lor, programată să aibă loc în curând. Cei doi îndrăgostiți se aflau pe o motocicletă, în timp ce prietenul lor conducea o altă motocicletă, când, într-o încercare de depășire, s-a produs tragicul accident.

Familia și cei apropiați se confruntă acum cu o durere copleșitoare și cu planuri funerare în locul festivităților de nuntă. Povestea lor cutremurătoare servește drept avertisment despre riscurile vitezei excesive și a comportamentului nesigur în trafic, lăsând în urmă o lecție dureroasă pentru toți cei care au avut ocazia să afle despre acest tragic eveniment.