Andreea Bănică alege de a-si trimite adolescenta la muncă.Ce pățește adolescenta din cauză că mama sa este celebră

Andreea Bănică și partenerul ei de viață, Lucian Mitrea, trăiesc o poveste de dragoste solidă, iar familia lor, înfloritoare, este adăugată de prezența celor doi copii minunați pe care i-au adus pe lume. Cu fiecare zi ce trece, cei doi părinți se bucură să vadă cum cresc și se dezvoltă cei mici. Cu toate acestea, în ciuda alegerii unui liceu privat pentru fiica lor, Sofia, apar primele obstacole.

Preferând să o educe într-un mediu privat, Andreea Bănică a decis să își trimită fiica la un liceu privat, convinsă fiind că va beneficia de o educație mai bună și de un mediu mai propice. Cu toate acestea, în scurt timp de la începerea cursurilor, problemele nu au întârziat să apară. Faima mamei sale pare să o influențeze pe Sofia, iar ceilalți elevi și chiar profesorii o privesc cu alți ochi, fiind atrasă de atenție mai mult pentru aspectul său fizic decât pentru eforturile sale academice.

“Nu pot să tolerez când oamenii o judecă doar pentru aspectul ei și presupun că nu își dorește să învețe. Astfel de prejudecăți nu își au locul în zilele noastre. Ne aflăm la o școală privată și ar trebui să fie tratată ca orice alt elev, nu ca fiica mea”, a mărturisit Andreea Bănică într-o intervenție pentru Antena Stars.

Vedeta este profund deranjată de situația creată la liceul fiicei sale și a decis să facă aceste probleme publice, pledând pentru o schimbare în atitudinea celor din jur. Mai mult decât atât, a avertizat că va interveni ferm în cazul în care astfel de situații se vor repeta.

Andreea Bănică își îndeamnă fiica să muncească, chiar dacă familia lor nu se confruntă cu dificultăți financiare. Dorește ca Sofia să înțeleagă efortul și munca necesară pentru a câștiga bani. Astfel, în timpul verii, a angajat-o la noul lor hotel din Eforie Nord.

“Anul acesta am luat prima măsură cu Sofia. Am decis să o angajăm part-time la unul dintre spațiile comerciale pe care le deținem în hotel. A petrecut o perioadă acolo pentru a înțelege ce înseamnă să câștigi bani și cât de greu trebuie să muncești pentru asta.

Vrem să facem diferența și să îi arătăm că ea și fratele ei vor trebui să continue această afacere, să ducă mai departe acest hotel, poate chiar mai mult decât putem face noi acum. Anul viitor, vom încerca să o implicăm și mai mult, poate chiar la recepție. Dorim să o motivăm”, a declarat Andreea Bănică.