O revoluție în privința moștenirii fabuloase.Cine va primi averea de aproape 10 milioane de euro

O răsturnare dramatică de situație zguduie moștenirea fabuloasă lăsată în urmă de celebrul avocat Paula Iacob. După decesul său, întreaga sa avere a fost destinată fiicei sale, dar și aceasta a fost răpusă de un accident vascular.

Într-o cotitură neașteptată, s-a dezvăluit că Ruxandra și-a lăsat întregul său avere celui mai apropiat prieten, în timp ce partenerul ei de viață de peste trei decenii, Nelu Iordache, nu va primi nimic.

Știrea tristă a venit în timpul sărbătorilor de la avocata Aurelia Nica, prietena apropiată a Paulei Iacob. Acesta a dezvăluit că o cunoștință a Paulei Iacob a devenit posesorul tuturor bunurilor acesteia printr-un testament controversat, marcat de ambiguitate și date neclare. Un certificat de moștenire a fost emis de un notar, conferind acelei persoane toate bunurile Paulei Iacob. Rudele acesteia din Târgu Jiu au depus o plângere penală, reprezentate de avocatul Tonel Pop.

Cu o avere estimată la 10 milioane de euro, care include vila luxoasă în care locuia Paula Iacob, speranța celor care au cunoscut-o de a transforma acea proprietate într-un muzeu dedicat ei a fost știrbită.

Ulterior, scandalul pe tema averii avocatei Paula Iacob a atins cote maxime, cu un văr al soțului acesteia revendicând partea sa din avere.

Avocata Paula Iacob s-a stins din viață în 2015, la vârsta de 83 de ani. Cinci ani mai târziu, soțul ei, Nicu Iacob, a urmat același drum, iar fiica lor, Ruxandra, a murit pe 21 noiembrie 2022, la doar 63 de ani, din cauza unui accident vascular cerebral. Ruxandra nu a avut urmași și nici rude apropiate.

Speculațiile inițiale indicau că întreaga avere ar fi revenit lui Nelu Iordache, partenerul de viață al Ruxandrei timp de peste trei decenii. Cu toate acestea, cei doi nu erau căsătoriți, iar informații din cercul lor intim sugerează că Nelu Iordache nu s-a despărțit niciodată oficial de soția sa, chiar dacă trăia cu Anda Iacob.