Vica Blochina, controversa fotografie cu personalul de curățenie: Ce a provocat furia oamenilor și jignirile care au urmat

Vica Blochina și-a surprins fanii de pe Facebook printr-o postare neașteptată, în care a publicat o fotografie alături de două femei responsabile cu curățenia pe strada pe care locuiește. În postare, aceasta le-a adus un omagiu pentru munca lor de a menține strada mereu curată, exprimându-și recunoștința față de eforturile lor.

Cu toate acestea, reacția fanilor nu a fost pe măsura gestului ei, ci a atras comentarii negative și critici aspre. Mulți dintre internauți au interpretat gestul ei ca fiind un mod de a se băga în seamă sau ca o formă de falsitate, criticând-o pentru lipsa de respect față de persoanele din fotografie sau pentru aparența deplasată.

În ceea ce privește relația ei cu Victor Pițurcă, Vica Blochina a devenit cunoscută în România în urma acestei relații controversate, care a durat 16 ani. Cu toate că ambii erau implicați în alte relații la momentul începerii aventurii lor, au reușit să rămână împreună, iar din relația lor s-a născut un fiu, Edan. Cu toate acestea, acum Vica Blochina are o relație civilizată cu tatăl copilului ei, recunoscând că dacă ar putea da timpul înapoi, ar lua decizii diferite în ceea ce privește statutul ei de amantă.

Cu toate că trecutul său amoros a fost tumultuos, Vica Blochina se concentrează acum pe creșterea fiului ei și pe construirea unei relații mature și civilizate cu Victor Pițurcă, în interesul copilului lor.