Cum a vrut Dan Badea să o ceară în căsătorie, de fapt, pe soția sa. Mădălina a fost în al nouălea cer. „A făcut-o ca la carte”

În spatele cererii în căsătorie a lui Dan Badea există o poveste desprinsă parcă din paginile unui roman fabulos! Aflat într-un restaurant din vibrantul Las Vegas, Dan a făcut pasul cel mare și a cerut-o în căsătorie pe Mădălina, în ciuda planului inițial care era complet diferit. Ceea ce a urmat a fost un moment de neuitat, care a avut loc acum 7 ani și care rămâne una dintre amintirile lor prețioase.

În 2017, Dan Badea și Mădălina și-au unit destinele într-o căsătorie în Las Vegas, după aproximativ trei ani de la divorțul lui Dan de Lora. De atunci, au fost binecuvântați cu un fiu minunat, numit Arias. Povestea cererii în căsătorie a fost departe de a fi una obișnuită sau tradițională.

După o relație de un an și jumătate, Dan a hotărât că este momentul potrivit să o ceară pe Mădălina în căsătorie, iar aceasta a confirmat că era nerăbdătoare să primească acest pas din partea lui.

„Totul s-a întâmplat așa cum visam și speram. Sincer, mă gândeam când va veni momentul, dar nu știam exact când se va întâmpla. (…) Aveam deja o relație de aproape un an și jumătate (…) A fost perfect că a așteptat, pentru că a făcut totul la superlativ. A ales un loc minunat, restaurantul de la Bellagio (n.r. din Las Vegas), cu fântânile arteziene în față, iar la ora 8 începea spectacolul. Amalia Năstase parcă ne-a dat de veste despre restaurant”, a dezvăluit Mădălina Badea într-o emisiune de la Antena Stars.

În altă ordine de idei, se schimbă moneda pe 5 iunie 2024! Afectând un număr considerabil de 1.000.000 de români.

Totodată, comedia lui Dan Badea a avut o altă fațetă, iar inițial avea un alt plan și o altă viziune despre momentul cererii în căsătorie. El și-a imaginat că va face această cerere la Marele Canion din SUA, dar a amânat acest plan când a aflat că Mădălina are frică de înălțimi.

„Aveam inelul la mine, l-am purtat și la Marele Canion. (…) Ea se teme de înălțimi”, a mărturisit Dan Badea.

Datorită imprevizibilității, planurile inițiale ale lui Dan s-au schimbat, dar el și-a adaptat strategia și a făcut tot posibilul să organizeze un moment perfect. A reușit să facă o rezervare la restaurantul sugerat de Amalia Năstase și, în cele din urmă, totul s-a încheiat cu bine.

„Am reușit să fac o rezervare, chiar dacă nu a fost ușor. Am intrat și am simțit că acolo trebuie să fie momentul”, a completat comediantul.