Monica Anghel, radiantă la 52 de ani: Descoperă ce meserie nouă a ddoptat ‘Cu acte în regulă, cu nota 10…

Cu Schimbări Radicale, Monica Anghel Arată Mai Bine Ca Niciodată

Cu ani în urmă, când greutatea a devenit o adevărată problemă, Monica Anghel a luat o decizie radicală în această privință, iar rezultatele se văd și astăzi, la cei 52 de ani pe care îi are.

Vedeta a recunoscut recent care este alimentul la care Monica Anghel a renunțat, astfel renunțând la 40 de kilograme, dar nu fără să facă și sport, pe lângă o dietă strictă.

“Am conștientizat că mă simt extraordinar de bine așa și până la urmă a fost o chestiune de sănătate. Eu dacă nu aveam problema aia cu coloana și nu îmi spunea domnul doctor care m-a și operat. Nici nu mai pot să mai mănânc lucruri care nu sunt ok”, a mărturisit Monica Anghel, la „Xtra Night Show”.

Fanii au Aflat Ce Meserie Nouă Are la 52 de Ani

Odată cu vârsta, pentru a se menține în formă, Monica Anghel a apelat la sport, și nu oricum, ci sub supravegherea unor instructori de fitness. Dar, Monica Anghel de când a slăbit a decis să facă și o altă schimbare.

Astfel că, plăcându-i ideea de fitness, vedeta a vorbit și despre ce meserie nouă are la 52 de ani, și anume cea de instructor de fitness, absolvind și câteva cursuri în domeniu.

“Am luat nota zece la ambele probe, și la cea scrisă și la cea practică, și sunt instructor de fitness. Dar merg în continuare la sală și lucrez cu Bogdan Vasile, căruia îi sunt extrem de recunoscătoare pentru că e un om foarte echilibrat, știe extraordinar de multe lucruri și consider că acest curs, de 3 luni de zile, putea să dureze oricât de mult, că eu m-aș fi dus acolo nonstop. L-am făcut pentru mine ca să știu cum să mă antrenez”, a declarat, pentru Playtech Știri, Monica Anghel.

Cum Își Menține Monica Anghel Silueta

Au existat multe speculații pe seama modului în care vedeta a slăbit, reușind să scape de kilogramele în plus, multe dintre ele vorbind despre o posibilă intervenție chirurgicală.

Dar, pentru a elimina orice speculație, a decis să vorbească despre cum se menține în formă:

“Mai nou, mănânc între orele 12.00 și 18.00. Nu mănânc dulciuri, carbohidrați din paste, orez. Îmi iau necesarul din măr, de exemplu. Mănânc porții normale, nu mai cântăresc. Dacă îmi fac o salată, poți mânca atât cât vrei, pentru că nu te îngrași. Am grijă ca în farfurie trei sferturi să fie legume și doar un sfert din porție proteină”, a declarat vedeta pentru viva.ro.

Datorită problemelor suferite la coloană, vedeta a fost nevoită să apeleze la o dietă strictă, existând riscul unor complicații. Ba mai mult, ca urmare a acestei situații, a apelat și la serviciile unui psiholog, precizând că în această perioadă reușea să slăbească cel puțin 30 de kilograme, recunoscând, în cele din urmă, că “Era o chestiune de sănătate și mi s-a părut extrem de important să știu ce trebuie să fac ca să-mi mențin greutatea”.