Secretele din spatele lui Gigi Becali: Dezvăluiri despre adevărata sa soție și activitățile ei.

Gigi Becali, patronul echipei FCSB, este adesea asociat cu imaginea unui familist convins și al unui credincios practicant. Mergând la biserică în fiecare duminică și promovând valorile creștine, el a fost mereu un exemplu în comunitatea sa. Cu toate acestea, în spatele acestui profil public există un secret surprinzător legat de viața sa personală.

Deși a fost mereu discret în privința vieții sale de familie, Gigi Becali are alături o parteneră de viață devotată, Luminița, care este cu 12 ani mai tânără decât el. Ceea ce puțini știu este că Luminița este verișoara de gradul trei a lui Gigi Becali, o legătură de familie care poate părea neobișnuită pentru unii, dar care este destul de comună în anumite comunități.

Deși această legătură familială nu este adesea discutată în public, în cadrul unei emisiuni televizate, Gigi Becali a făcut o mențiune rară despre acest aspect al vieții sale. El a spus că străbunicii lor au locuit în aceeași casă și că sunt rude de gradul trei, subliniind că acest lucru nu este un aspect central în relația lor.

Gigi și Luminița se cunosc încă din tinerețe, când el avea 26 de ani, iar ea doar 14. Familiile lor au pus la cale căsătoria între cei doi, iar de atunci au fost parteneri în viață, navigând împreună prin toate provocările și bucuriile acesteia. Pentru Luminița, familia și casa sunt priorități absolute, iar ea se dedică cu drag și atenție educației celor trei fiice ale lor: Teodora, Alexandra și Cristina.

Astfel, în spatele imaginii publice a omului de afaceri puternic și a liderului echipei de fotbal se află o poveste de familie, cu legături adânci și o devotament puternic față de valorile tradiționale și credința creștină