Portretul suferinței: Cum a fost afectată marea actriță de pierderea fiului său

Linda Gray, icona serialului “Dallas” pentru rolul său memorabil ca Sue Ellen Ewing, a ieșit din umbra publicului în timp ce se bucura de o zi obișnuită de cumpărături. Cu o prezență discretă în media în ultimii trei ani, actrița în vârstă de 81 de ani a fost surprinsă de paparazzi când ieșea dintr-un supermarket, având în căruciorul de cumpărături fructe proaspete și o pilotă albă, pufoasă.

După ce a împlinit 81 de ani, Linda Gray își petrece timpul în ferma sa din Valencia, un cartier din Santa Clarita, California. Fotografiile recente o arată pe actriță, a cărei frumusețe și grație sunt încă remarcabile, în ciuda trecerii timpului.

Cu toate acestea, viața actriței a fost marcată de o tragedie personală profundă. În urmă cu ceva timp, Linda Gray a împărtășit publicului o veste devastatoare – moartea fiului său, Jeff Thrasher. Într-o postare emoționantă pe Instagram, Linda a descris fiul său ca fiind “cea mai bună, cea mai amuzantă, cea mai dulce ființă” și a mărturisit că a adus multă iubire în lume și a fost iubit de toți cei care l-au cunoscut.

Jeff Thrasher a fost realizator și producător pentru diverse proiecte televizate, inclusiv pentru emisiuni precum „Junior Chef Showdown”, „The Amazing Race Canada” și „Canada’s Smartest Person”. Moartea sa a lăsat un gol imens în viața lui Linda Gray, iar această pierdere dureroasă continuă să fie resimțită profund de către familia și prietenii săi.

Pe lângă Jeff, Linda Gray mai are o fiică, Kehly Sloane, în vârstă de 52 de ani, din căsnicia sa anterioară cu Thrasher, care a durat 21 de ani (1962-1983).

De asemenea, este demn de remarcat faptul că Linda Gray are origini românești, mama sa, Maria Kujnir-Herescu, cunoscută în lumea artistică sub numele de Nadia Gray, fiind născută în București, în anul 1923. Nadia Gray a urmat cursuri de teatru încă din adolescență și a devenit cunoscută pe plan internațional pentru talentul și frumusețea ei