Prima întâlnire între Anghel Damian și Theo Rose: Mărturia regizorului când avea o relație cu Lia Bugnar..

Anghel Damian și Theo Rose au fost surprinși împreună acum doi ani, moment în care publicul a aflat despre relația lor. Deși la acea vreme regizorul era cunoscut ca având o relație cu Lia Bugnar, iar Theo Rose cu Alex Leonte, cei doi au dezvăluit că nu mai sunt implicați romantic cu alte persoane.

Se spune că relația lor a început pe platourile de filmare ale serialului „Clanul”, unde Anghel Damian era regizor și scenarist, iar Theo Rose debuta ca actriță. Într-un interviu acordat revistei Viva, Anghel Damian a dezvăluit cum a început această poveste de dragoste.

Regizorul a povestit că Theo l-a impresionat în diferite contexte profesionale, prin spiritul său ludic, talentele multiple și devotamentul față de muncă. De la prima lor interacțiune, Anghel a observat viziunea clară a Theei și evoluția sa spectaculoasă în actorie. El a mărturisit că nu s-a așteptat ca viața sa personală să devină subiect de presă tabloidă, considerând că nu a făcut nimic greșit.

Cu toate acestea, regizorul a recunoscut că inițial a fost afectat de expunerea în tabloide, dar și-a revenit, concentrându-se pe trăirea simplă și autentică. Anghel a subliniat că multe dintre informațiile vehiculate despre el și Theo sunt false și că este întristat de cancanurile care îi afectează pe oameni și care pot duce la jigniri și hărțuire online. Totuși, el a învățat să ignore aceste lucruri și să se concentreze pe realitatea vieții sale și a familiei sale.