Dezvăluiri tulburătoare ale Catincai Roman despre soția lui Petre Roman: Acuzații dure și controverse familiale…

Cu peste o lună de la ceremonia funerară a mamei sale, Catinca Roman a decis să împărtășească gândurile sale privind bărbatul care i-a sfărâmat inima, Petre Roman, care a decis să o părăsească după o căsnicie care a traversat mai mult de trei decenii. Într-o dezvăluire tulburătoare, Catinca Roman a făcut publice sentimentele sale față de soția actuală a fostului premier, aducând la lumină anumite acuzații la adresa tatălui ei vitreg.

Dezamăgită profund de comportamentul tatălui vitreg, Catinca Roman a simțit lipsa sincerității în gesturile lui Petre Roman, mai ales în timpul doliului pentru mama sa. Descriind prezența lui la priveghi ca pe un act de obligație, ea susține că fostul premier a petrecut doar câteva momente acolo, fără să interacționeze cu ea. Chiar și după atâția ani de la divorț, Catinca Roman rămâne perplexă de decizia lui Petre Roman de a tăia complet legătura cu familia sa inițială.

“Nu mai păstrez resentimente față de el de mult timp. Dacă nu a simțit nevoia să fie prezent, atunci să nu fie. Dar să apară doar pentru a-și îndeplini o formalitate… A făcut-o pentru ochii lumii. Nu am reușit niciodată să înțeleg ce l-a făcut să dorească să întrerupă complet legătura cu noi”, a mărturisit Catinca Roman într-un interviu acordat Metropola TV.

În plus, Catinca Roman a emis unele comentarii referitoare la soția actuală a lui Petre Roman, refuzând să o blameze pentru comportamentul tatălui ei vitreg. Mai degrabă, ea o consideră “o victimă” în această situație dificilă.

“Nu o consider vinovată pe actuala soție. Ea este, de asemenea, o victimă în această situație. Are și ea propria sa poveste, propria sa experiență de viață. Nu am avut ocazia să o cunosc personal. Mi se pare că este un comentariu foarte puțin matur”, a adăugat Catinca Roman.

Credința că frustrările acumulate de-a lungul timpului au fost motorul despărțirii dintre părinți este puternică în mintea lui Catinca Roman. Ea consideră că mama sa, Mioara Roman, era mai cunoscută și avea o situație financiară mai solidă decât politicianul, ceea ce ar fi putut crea tensiuni în relație.

“Eu cred că el a adunat o serie de frustrări. Plecarea lui a fost pregătită cu mult timp înainte; nu pleci dintr-o căsnicie fără să ai totul bine pus la punct. El este o persoană extrem de pragmatică, foarte organizată, cu o disciplină de fier”, a mai explicat Catinca Roman.

Cu toate acestea, ea subliniază că despărțirea nu poate fi justificată și că nu poate accepta deciziile lui Petre Roman. Astfel, relația tensionată dintre Catinca Roman și tatăl său vitreg rămâne încă un mister, chiar și după declarațiile făcute în public.