Andreea Bălan incântă într-o rochie de 20 de euro, alături de Victor Cornea: Cum a aparut pe străzi și a atras privirile tuturor.

Andreea Bălan, cunoscută pentru prezența sa strălucitoare și stilul său unic, reușește să atragă atenția chiar și atunci când nu cheltuiește o sumă exorbitantă pentru ținuta sa.

Artista se află în prezent în Brisbane, Australia, unde își însoțește iubitul la un turneu de tenis. În timpul petrecut acolo, Andreea Bălan (39 de ani) a optat pentru haine lejere.

În timpul unei plimbări alături de Victor Cornea (30 de ani), vedeta s-a afișat într-o rochie scurtă, în culori calde, care îi conturează frumos trupul. Deși mulți ar putea crede că artista a cheltuit o sumă considerabilă pentru această piesă vestimentară, nu este deloc așa.

Rochia, care îi vine perfect și îi conferă un aer sexy, costă doar 20 de euro, conform unui site. Prin această alegere, Andreea Bălan demonstrează cât de atentă este la cheltuielile sale și cum reușește să facă dintr-un chilipir o piesă cu care poate atrage atenția.

“La pas prin Brisbane, al treilea oraș ca populație din Australia. E foarte liniștit, cu foarte multă verdeață și parcuri. Oamenii sunt foarte relaxați, prietenoși, iar mâncarea delicioasă”, mărturisește Andreea Bălan despre locul în care se află, pe o rețea de socializare.

Andreea Bălan Strânge Bani pentru Zile Grele

Jurata de la “Te cunosc de undeva” a recunoscut că este întotdeauna atentă la cheltuieli și mereu economisește bani pentru a fi pregătită în cazul unor situații neprevăzute.

“Îi țin la saltea. Nu se știe niciodată. Nu este o glumă. Îi țin în bancă, pentru că trebuie să ai tot timpul. Vin vremurile grele, iar eu am doi copii de crescut singură. Nu din YouTube, din concerte, din publicitate și din televiziune”, a declarat Andreea Bălan.

Lețiile învățate de Andreea Bălan

Artista admite că industria în care activează a adus atât câștiguri fructuoase, cât și pierderi.

“Am pierdut de două ori bani. După perioada ‘André’, când m-am trezit la 18 ani fără nimic și am luat-o de la zero. Și apoi, la 25 de ani, când am cumpărat un apartament. Am dat 90.000 de euro și nu s-a mai construit. Nu mi s-a întâmplat doar mie.

Nu am luat-o ca pe o dramă. Eram în vâltoarea carierei mele, aveam atât de multe concerte și în continuare făceam bani, încât nu am stat să mă gândesc, să mă lamentez sau să mă victimizez. Am mers mai departe, am făcut bani și mi-am făcut o casă.

Acum toată casa e a mea, am răscumpărat cealaltă parte de la fostul iubit. Totul e foarte bine acum, dar lecțiile astea m-au învățat să fiu mai cumpătată și să realizez că totul este efemer din punct de vedere financiar.

Trebuie să fii cumpătat, ăsta este sfatul pe care îl dau oricărui artist nou”, spunea Andreea Bălan.