Descoperă prețul surprinzător al unui spectacol cu Viorica și Ioniță de la Clejani la nuntă!..

După ce Fulgy, fiul lor, a fost implicat într-un scandal care a stârnit agitație în jurul familiei Clejanilor, acum fanii se confruntă cu o altă provocare: costurile crescute pentru a avea acces la Taraful de la Clejani. Dacă în trecut Viorica și Ionuț erau prezenți la evenimente și petreceri fără prea multă bătaie de cap, acum luxul de a-i avea la evenimentul tău vine la un preț pe măsură.

Conform informațiilor furnizate de spynews.ro, tarifele pentru Taraful de la Clejani au cunoscut o creștere semnificativă. Pentru a-i avea pe părinții lui Fulgy la evenimentul tău, trebuie să fii pregătit să scoți din buzunar o sumă considerabilă, între 5000 și 5500 de euro, în funcție de data și cerințele specifice ale evenimentului.

În același registru al trupelor de petrecere căutate în România, se regăsesc și alte nume sonore, precum Taraful Cleante & Diana Matei (cu tarife între 2500 și 3500 de euro),

Nicu Paleru & Taraf (4700 de euro) sau Romeo & Gipsy (cu tarife între 2500 și 3000 de euro). Aceasta demonstrează că industria muzicală din România se confruntă cu o schimbare semnificativă, iar prețurile pe care le solicită artiștii pentru evenimente sunt pe măsura popularității lor.

Declaratia emoționantă a lui Ionuț de la Clejani În cadrul unei emisiuni TV, Ionuț de la Clejani a făcut câteva precizări importante referitoare la scandalul în care este implicat fiul său, Fulgy. Desi recunoaște că acesta a greșit, Ionuț nu ezită să-și exprime tristețea în fața situației dificile pe care o traversează familia lor.

“Sunt întristat, mă doare pentru că e băiatul meu și a căzut victimă unor nenorociți, care nu fac decât să profite de ei”, a declarat Ionuț de la Clejani, subliniind că este important ca tinerii să fie protejați și să primească sprijin în fața provocărilor cu care se confruntă.

Astfel, creșterea tarifelor pentru Taraful de la Clejani este doar unul dintre aspectele care aduc o nouă perspectivă asupra pieței muzicale din România. Fanii sunt încurajați să fie parte din această schimbare și să sprijine artiștii talentați în ciuda provocărilor cu care se confruntă.