Vica Blochina trage tare împotriva bărbaților infideli: ‘Plimbați microbii de la una la alta.

Vica Blochina, o personalitate puternică în peisajul media românesc, a împărtășit recent gândurile sale despre infidelitate și relațiile complicate, criticând ferm bărbații care înșală și dinamica ciudată în care soțiile și amantele devin prietene.

Chiar dacă ea însăși a trecut prin experiențe dificile în trecut, fiind amanta lui Victor Pițurcă, Vica pare acum să fie o femeie singură și independentă, depășind, aparent, acele vremuri tulburi.

Originară din Lituania, Vica Blochina și-a făcut un loc în inimile românilor de mulți ani. Înainte de a fi o figură cunoscută în lumea media, Vica și-a demonstrat talentul ca balerină într-un club de prestigiu din București, unde și-a întâlnit partenerul de atunci, Victor Pițurcă, cu care a avut o relație care a durat 16 ani.

Despre infidelitate, Vica Blochina nu a ezitat să-și exprime opiniile, criticând ferm astfel de comportamente în cuplu și relațiile complicate care se dezvoltă între soți, amante și chiar prietenele acestora.

Experiența personală a fost una dureroasă, în special atunci când a devenit mamă și a trebuit să facă față realității că Pițurcă a ales să rămână alături de soția sa. Cu toate acestea, Vica a ales să-și continue viața într-un mod independent, reușind să-și asigure atât independența financiară, cât și cea emoțională.

În plus, Vica s-a implicat activ pe platformele de socializare, oferind sfaturi și sprijin femeilor care se află în situații similare. Abordând subiectul sensibil al infidelității și al relațiilor complicate în cadrul emisiunii

“Femeia Deasupra”, Vica a subliniat că nu există nicio scuză pentru comportamentul celor care înșeală și a pus sub semnul întrebării modul în care dinamica dintre soții și amante poate ajunge să fie chiar una de prietenie. Ea a evidențiat că aceste situații sunt extrem de complicate și dificil de înțeles din exterior.