Liviu Vârciu dezvaluiri picante la 13 ani de la divorțul de Adelina Pestrițu

Liviu Vârciu a recent adus în discuție trecutul său marital, detaliind aspecte inedite despre divorțul său de Adelina Pestrițu, o perioadă ce datează acum 13 ani. În declarațiile sale surprinzătoare, el a dezvăluit că nicio altă parteneră anterioară nu a fost în grațiile părinților săi, cu excepția actualei sale iubite, Anda Călin.

Deși legat de Adelina Pestrițu într-o căsătorie scurtă, între 2009 și 2010, cu care are o fiică, Carmina, rezultată din relația cu Ramona Teiceanu, pare că doar Anda a izbutit să câștige simpatia mamei sale.

Relația sa cu Anda Călin, începută în 2016, a adus lumină în viața lui Vârciu. Fiica lor, Anastasia, a venit pe lume în 2017, iar în 2020, cuplul a fost binecuvântat cu nașterea celui de-al doilea copil, un băiat.

În prezent, Liviu Vârciu surprinde audiența cu mărturiile sale, subliniind că niciuna dintre partenerele sale anterioare nu a fost pe placul părinților săi, cu excepția lui Anda Călin, care a reușit să câștige aprobarea mamei sale încă de la început.

„Părinții mei au avut mereu rezerve în legătură cu alegerile mele de parteneri, însă Anda este singura care le-a câștigat inima. Înainte de ea, nicio altă iubită nu a fost pe placul lor. Nu am luat niciodată decizii bazându-mă pe părerea mamei”, a dezvăluit Liviu Vârciu pentru cancan.ro.

În perioada despărțirii de Adelina Pestrițu, aceasta a trecut printr-o perioadă emoțională dificilă, însă a avut curajul să împărtășească aceste trăiri. După separare, Adelina a descoperit că era însărcinată, însă sarcina nu a evoluat conform așteptărilor, ceea ce a însemnat o dezamăgire pentru ea, visul său de a deveni mamă fiind amânat.

Oana Ioniță, prezentă în emisiunea moderată de Cătălin Măruță, a dezvăluit că Liviu Vârciu i-a cerut să se căsătorească cu el în trecut, când era dansatoare în Ibiza, însă ea a refuzat propunerea. Mai târziu, Vârciu s-a căsătorit cu Adelina Pestrițu.

„Liviu Vârciu m-a cerut în căsătorie și l-am refuzat. Apoi s-a căsătorit cu Adelina Pestrițu, prietena mea foarte bună, în anul următor. El a venit la mine în Ibiza și m-a cerut. Am refuzat pentru că nu simțeam că era momentul potrivit. Această experiență a schimbat perspectivele noastre”, a dezvăluit Oana Ioniță.

Recent, Liviu Vârciu a adus în atenție aspecte neașteptate despre divorțul său de Adelina Pestrițu, chiar dacă au trecut 13 ani de la acea perioadă tumultuoasă.