Andreea Tonciu: „Clarificări după zvonuArile despre divorțul de Daniel Niculescu..

Andreea Tonciu: „Despre căsnicia mea și zvonurile de divorț”

Recent, într-un podcast moderat de Bursucu, Andreea Tonciu a ales să-și împărtășească adevărul și să vorbească deschis despre relația sa conjugală și viața de familie. Zvonurile care circulau despre un presupus divorț între ea și soțul său, Daniel Niculescu, au fost rapid demontate de către Tonciu, care a adus lumină asupra situației.

Deși s-au vehiculat tot felul de speculații și presupuneri legate de căsnicia lor, Tonciu a subliniat că realitatea este departe de aceste presupuneri. Nu există niciun plan de divorț în discuție, a mărturisit fosta concurentă de la Survivor All Stars. Desigur, au existat și certuri, precum în orice cuplu, însă niciodată acestea nu au dus la o discuție serioasă despre despărțire.

Tonciu a recunoscut că unele dintre certurile lor sunt periodice, dar că întotdeauna au reușit să depășească aceste momente tensionate. Ea a subliniat că, deși uneori tensiunile pornesc de la ea, stabilitatea relației lor nu a fost niciodată pusă sub semnul întrebării. Cu sinceritate, Tonciu a adăugat că fiecare relație are provocările sale, iar ei doi își găsesc echilibrul în ciuda acestor momente de tensiune.

În ceea ce privește dinamica relației lor, Tonciu a mărturisit că soțul ei nu este cel mai romantic partener, iar acest lucru nu o deranjează. Fiecare își îndeplinește rolul în cuplu: Daniel se ocupă de aspectele financiare, în timp ce Andreea se ocupă de treburile casnice. Totuși, ea a menționat că unele aspecte, cum ar fi lipsa implicării lui Daniel în treburile casnice, o deranjează.

În final, Andreea Tonciu a ales să împărtășească aceste detalii intime pentru a clarifica speculațiile și pentru a oferi o imagine mai completă a vieții sale personale și a relației sale cu soțul său. Adevărul este că în orice căsnicie există provocări, însă esențial este modul în care cei doi parteneri le gestionează și își mențin legătura puternică.