Minerva: „Iisus a dat câte un arhanghel din Oastea Creștină semnelor ca să îi călăuzească și să îi ghideze.

Astrologul Minerva a dezvăluit în ultima ediție a “Urzeala Astrelor” că fiecare zodie are un înger protector și a explicat cum aceștia influențează viața nativilor.

Potrivit lui Minerva, Iisus a desemnat un arhanghel din Oastea Creștină fiecărei zodii pentru a-i călăuzi și ghida pe nativi. Acești arhangheli vin în sprijinul zodiilor, oferindu-le ajutor și îndrumare în călătoria lor prin viață.

Fiecare zodie beneficiază de un arhanghel care aduce un plus în viața nativilor, fie prin călăuzire, fie prin aportul de înțelepciune sau prin influența asupra personalității.

Berbec: Ariel

Arhanghelul asociat zodiei Berbec este Ariel, o ființă spirituală ce îndrăgește fervent primăvara și vara, natura și vibrația plină de vitalitate. Pentru nativii Berbecului, Ariel este o prezență puternică, oferindu-le sprijin în rezolvarea problemelor lor, petrecând mult timp în natură împreună cu ei.

Taur: Samuel

Taurul are în grija sa pe îngerul păzitor Samuel, cunoscut pentru abilitatea sa de a găsi lucrurile pierdute. Samuel este asociat cu mândria, luxul și opulența, fiind un ghid de încredere pentru cei năuciți și în zilele când simt că au pierdut direcția sau speranțele. În special în timpul sărbătorii Paștelui, Samuel este prezent pentru a-i încuraja și motiva pe nativii Taurului.

Gemeni: Zadkiel

Gemenii sunt protejați de Zadkiel, Îngerul Iertării, care ajută la temperarea personalității duble a acestui semn zodiacal. Pentru Gemeni, acest lucru este o provocare constantă, iar Zadkiel intervine pentru a le oferi înțelegere și iertare față de cei din jur, ajutându-i să devină mai blânzi și mai înțelegători.

Rac: Arhanghelul Gabriel

Arhanghelul Gabriel este păzitorul zodiei Rac, aducând armonie, dragoste și bucurie în căminul acestor nativi. Gabriel este asociat cu ideea de maternitate și de familie, fiind o prezență calmă și protectoră în viața Răcilor, mai ales în relație cu copiii lor.

Leu: Raziel

Leii sunt ghidați de Arhanghelul Raziel, care îi inspiră și le oferă energia necesară pentru a străluci mereu în lumina reflectoarelor. Raziel este perfect aliniat cu personalitatea exuberantă a nativilor Leu, ajutându-i să se simtă în largul lor în centrul atenției și să se exprime pe deplin în toate acțiunile lor.