E greu să-l recunoști, căci acum arată total diferit. Aici era în floarea vârstei, când își servea țara cu mândrie și spunea că seamănă cu Elvis Presley…

Este fascinant să vezi cum trecerea timpului schimbă aspectul și destinul oamenilor. Această fotografie este o amintire vie a trecutului, când individul din imagine era în plină glorie, slujind cu mândrie țara sa și exprimându-și pasiunile și aspirațiile.

Odată, acest om era o figură emblematică, asociată cu serviciul patriotic și cu o anumită imagine publică. Însă, parcursul vieții poate aduce schimbări radicale. Acum, se află pe un alt drum, departe de ceea ce era odată.

Această fotografie este o mărturie a trecutului său, o amintire a vremurilor când visurile sale erau aliniate cu dăruirea și patriotismul. În prezent, poate că drumul său a luat o altă direcție, iar aspectul său fizic s-a schimbat, reflectând poate și schimbările interioare prin care a trecut.

Este important să recunoaștem că oamenii evoluează și că destinul fiecăruia este fluid, căutând mereu noi căi și noi scopuri. Această imagine este o amintire a trecutului, dar fiecare individ are dreptul să-și aleagă propriul drum în viață.

Chiar dacă acum este cunoscut în toată ţara, puţini ştiu cum arăta Nelson Mondialu în tinereţe.

Într-o fotografie făcută publică de celebrul interlop din Cluj, acesta se laudă că semăna cu faimosul cântăreț din Statele Unite, Elvis Presley.

Pop Nelson Simone, aşa cum apare în buletin s-a născut în anul 1963 , pe data de 16 iulie . El se trage dintr-o familie săracă, el fiind primul copil.

În ciuda aparenţelor şi a faptului că pare o persoană degajată, acesta a avut o copilărie dificilă după ce a rămas în grija mamei sale, după ce tatăl său a intrat la puşcărie

Cum arăta Nelson Mondialu în tinereţe

Nelson Mondialu, celebrul interlop din Cluj, a şocat printr-o postare pe reţelele de socializare. Bărbatul în vârstă de 57 de ani a făcut publice fotografii din tinereţe. Era total diferit faţă din prezent şi se laudă că semăna cu faimosul artist Elvis Presley.

Nelson Mondialu era total diferit în tinereţe faţă de cum arată în prezent. De necrezut, dar clujeanul semăna cu Elvis Presley. Nelson a explicat de unde avea moştenită acea frumuseţe, informează Cancan.

Interlopul a spus că frumuseţea de atunci a moştenit-o de la mama lui. Femeia avea un aspect fizic foarte plăcut şi uimea cu prezenţa ei de fiecare dată.
”M-am născut în 1963, pe 16 iulie. Dimineaţa pe la patru, când se îngână ziua cu noaptea, ursitorele se adunase toate care de care să mă blagoslovească cu noroc şi deşteptăciune, putere şi frumuseţe. Mare bucurie – am fost primul copil într-o familie săracă, dar făcut din dragoste. Tata era taxator pe autobuz făcea cursa Cluj-Dej – aşa a întâlnit-o pe mama. Toţi ţiganii din cartier spuneau că a fost foarte frumoasă, toţi se minunau de frumuseţea ei, chiar dacă ea era românca” , a spus Nelson.