Consecințe serioase pentru Dumitrescu, Bontea și Scărlătescu după semnarea cu Pro TV! Ce urmează pentru cei trei jurati..

După ce au demisionat de la emisiunea „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-au aflat în centrul unor procese legale cu Antena 1, acuzându-se că nu și-au îndeplinit obligațiile contractuale. În timp ce premiera noului sezon al show-ului culinar rula la televizor, cei trei bucătari se pare că au ales să se distanțeze de micile ecrane.

Pe rețelele de socializare, Cătălin Scărlătescu a împărtășit o rețetă de ardei umpluți, în timp ce Sorin Bontea a gătit chili con carne, comentând cu umor:

„S-a râs mult, dar s-a și plâns… de la ceapă”. În același timp, Florin Dumitrescu a petrecut timp în familie, implicându-se în rolul de „Zână Măseluță” pentru una dintre fiicele sale, care și-a pierdut un dinte de lapte.

Procesul dintre cei trei bucătari și Antena 1 a fost mediatizat, iar Cătălin Scărlătescu a fost primul care a abordat subiectul în public, recunoscând că a fost pârât și că nu a făcut nimic rău. Cu toate acestea, el a afirmat că nu cunoaște detalii despre acțiunile legale intentate împotriva lor și că a aflat despre procese de la o sursă externă.

În timp ce se confruntau cu aceste probleme legale, cei trei bucătari și-au petrecut seara premierii noului sezon în moduri diferite, dar cu siguranță cu gândurile îndreptate către viitorul lor și spre noi provocări profesionale.