Andreea Tonciu, decizie controversată pentru fiica sa de 8 ani: Ce le permite multor mămici îi ridică sprâncenele!

Andreea Tonciu, o mamă dedicată în vârstă de 38 de ani, se implică profund în creșterea și educația fiicei sale, Rebecca. Într-un interviu recent, Tonciu a dezvăluit că adoptă o abordare permisivă în ceea ce privește încurajarea pasiunilor și intereselor fiicei sale, chiar și atunci când acestea ar putea părea neobișnuite pentru o fetiță de 8 ani.

Tonciu susține că este esențial să îi ofere fiicei sale libertatea de a-și explora interesele și să îi sprijine dorințele, indiferent de natura lor. Astfel, chiar dacă unele activități ar putea fi considerate neobișnuite pentru o fetiță de vârsta ei, cum ar fi machiajul și îngrijirea unghiilor, Tonciu este deschisă să îi ofere Rebecca posibilitatea de a se exprima și de a-și dezvolta creativitatea în aceste domenii.

Rebecca manifestă un interes deosebit pentru lumea frumuseții, iar Tonciu o încurajează să exploreze acest domeniu. Fiica sa își dorește chiar să experimenteze la un salon de înfrumusețare, iar Tonciu a fost alături de ea în aceste experiențe, oferindu-i suport și ghidare. Tonciu consideră că este important să îi ofere fiicei sale oportunități educative și să îi încurajeze curiozitatea și dorința de a învăța.

Chiar dacă alegerile lor ar putea atrage critici din partea altor părinți sau persoane din jur, Tonciu este ferm hotărâtă să își sprijine fiica și să îi ofere încrederea necesară pentru a-și urma pasiunile și aspirațiile.

Ea crede în importanța dezvoltării individualității și personalității fiecărui copil și se străduiește să îi ofere Rebecca un mediu în care să se simtă încrezătoare și susținută în căutarea propriilor vise și obiective.