Reacția neașteptată a Mariei Constantin pe internet, la scurt timp după ce a fost internată de urgență în spital…

Maria Constantin, una dintre cele mai apreciate și respectate artiste din România, și-a câștigat locul în inimile fanilor săi prin talentul și pasiunea ei pentru muzică. Recent, această figură emblematică a avut parte de o perioadă dificilă din cauza unei probleme de sănătate.

Chiar și în fața provocării unei bronșite cronice care a necesitat internarea ei de urgență, Maria Constantin a demonstrat încă o dată determinarea și profesionalismul său remarcabile. În ciuda simptomelor neplăcute și a dificultăților de respirație, artista și-a păstrat angajamentul față de publicul său, ținându-i la curent cu evoluția stării sale de sănătate.

Deși medicii au recomandat odihnă și recuperare, Maria Constantin a considerat esențial să își onoreze angajamentele profesionale și să rămână activă în industria muzicală. Astfel, chiar și în timp ce se confrunta cu probleme de sănătate, artista a participat la un eveniment important, oferind o prestație remarcabilă publicului.

“Și cu bronșită… se cântă!”, a scris Maria Constantin în dreptul unei imagini care o arată în plină acțiune pe scenă, evidențiindu-și astfel determinarea și pasiunea pentru muzică.

Bronșita cronică cu care se confruntă Maria Constantin este o problemă recurentă, care reapare chiar și după cea mai mică răceală. Într-o apariție televizată recentă, artista a dezvăluit detalii despre lupta sa cu această afecțiune persistentă, subliniind că a fost nevoie de un tratament intensiv pentru a se recupera.

Cu toate acestea, Maria Constantin rămâne optimistă și hotărâtă să depășească această provocare, continuând să își inspire și să își bucure fanii cu muzica ei și cu spiritul său puternic.