NASA, agenția spațială celebră, confirmă în mod surprinzător autenticitatea și veridicitatea tuturor relatărilor biblice..

Descoperirea uluitoare a NASA care confirmă autenticitatea Bibliei a stârnit interes și emoție în rândul oamenilor de știință și al credincioșilor deopotrivă.

Harold Hill, consultant în cadrul programelor spațiale, a subliniat că unul dintre cele mai uimitoare lucruri s-a întâmplat recent, atunci când oamenii de știință de la Green Belt, Maryland, au fost nevoiți să investigheze dispariția unei zile din calendar.

În timp ce cercetătorii NASA căutau o explicație pentru acest fenomen neobișnuit, un creștin a venit cu o sugestie inspirată de Biblie. Acesta a făcut referire la un pasaj din Cartea lui Iosua, care relatează momentul în care Dumnezeu a ținut Soarele nemiscat pentru a-i ajuta pe israeliți în lupta lor împotriva vrăjmașilor.

Textul biblic din Iosua 10:13 relatează: „Și Soarele s-a oprit și Luna a stat până ce poporul s-a răzbunat pe vrăjmașii lor. Nu este acest lucru scris în cartea lui Ja-Sher? Așa că Soarele a stat în mijlocul Cerului și s-a grăbit să nu apună cam o zi întreagă.”

Cu această sugestie în minte, cercetătorii NASA au revizuit calculele și au constatat că, într-adevăr, lipseau 23 de ore și 20 de minute din calendar. Cu toate acestea, pentru a găsi o explicație completă, era necesar să se reconcilieze și celelalte date.

A doua referință biblică, din Cartea profetului Isaia, a oferit soluția: „Și profetul Isaia a strigat către Domnul și El a adus umbra zece grade înapoi, prin care aceasta a căzut în cadranul lui Ahaz.”

Revelația că cele 10 grade menționate în Biblie echivalează cu exact 40 de minute a fost crucială pentru a rezolva misterul temporal. Astfel, explicarea din Biblie nu numai că a surprins și a inspirat oamenii de știință de la NASA, ci a și furnizat o soluție perfectă pentru discrepanța din calendarul lor. Harold Hill a recunoscut că această descoperire i-a uimit, subliniind importanța și relevanța informațiilor conținute în Cartea Sfântă.