Rețeta secretă împotriva muștelor: Cum să le tii departe rapid și fără efort

“Escapada Naturală: Cum Să Îți Menții Casa Liberă de Muște Fără Produse Toxice”

Probabil că ați încercat deja să apelați la tot felul de insecticide și soluții toxice, dar care nu au dat rezultate prea bune. Puteți apela, în schimb, la produse naturale, care nu sunt toxice și care vă pot scăpa de aceste insecte chiar mai ușor.

Mierea este ingredientul care le place la nebunie muștelor, dar care, în același timp, le poate îndepărta. Folosiți mierea ca o capcană din care nu vor mai putea ieși. Tot ce trebuie să faceți este să tăiați o sticlă de 500ml pe jumătate, iar partea superioară să introduceți în cealaltă, cu vârful în jos. Asigurați-vă că stau fix și nu sunt spații libere. Puneți acolo miere, un sfert de cană de apă și zahăr. Soluția va atrage muștele, însă nu le va mai lăsa să iasă. Puteți pune această capcană la ușă, la intrarea în casă, ori de câte ori aveți nevoie. Mulți utilizatori de pe TikTok folosesc acest truc.

Sunt și plante care pot avea rezultate atunci când vine vorba să scăpați de muște. Multe dintre acestea le fac să plece din cauza mirosului. Vorbim despre mentă, lavandă, busuioc, cimbru, toate acestea putând fi plasate pe pervaz, la fereastră, sau în grădină.

Poate avea efect și o combinație de oțet de mere, apă și o picătură de detergent de vase. Această soluție va atrage muștele și le va împiedica să zboare. Plasați capcanele în locuri strategice, cum ar fi lângă chiuvetă sau în apropierea coșurilor de gunoi.

Și uleiurile esențiale țin muștele la distanță, cum ar fi uleiul de lămâie, eucalipt, mentă sau lavandă. Este necesar să adăugați picături de apă și să pulverizați această soluție pe suprafețe sau în încăperi pentru a ține muștele la distanță. De asemenea, puteți apela la un amestec de apă și ulei de citronella sau apă și oțet de mere pe care îl pulverizați în încăperi.