Andreea Mantea, foc și pară pe servitoarea Mihaela! Ce i-a făcut în casă cât a fost plecată. Când a deschis ușa frigiderului.

Andreea Mantea, vedeta plină de pasiune și energie, a avut o întâlnire neașteptată cu nemulțumirile vieții de zi cu zi în propriul său cămin. Incidentul, petrecut în timpul emisiunii populare “Trăiri alături de Andreea Mantea” de pe Kanal D, a fost detaliat de către vedetă cu franchețe și sinceritate.

Într-un episod recent al emisiunii, Andreea Mantea și-a expus dezamăgirea față de una dintre servitoarele sale, Mihaela, care, în absența sa, nu și-a îndeplinit atribuțiile așa cum se cuvenea. Întorcându-se acasă după o perioadă de timp petrecută departe, Andreea și-a dat seama de o situație neplăcută: bucăți masive de gheață în frigider, care păreau a fi ieșite direct din scena celebră a filmului “Titanic”.

“Mihaela, de ce nu o ajuți? Ce se întâmplă aici? Doamne, e ca și cum am descoperit ghețarul din Titanic! David, hai să facem patinaj pe gheață!”, a exclamat Andreea Mantea cu o notă ironică, dar și plină de frustrare, în timp ce își exprima dezamăgirea față de situație.

Întâlnindu-se cu Mihaela, Andreea nu a ezitat să își exprime nemulțumirea și față de modul în care aceasta își îndeplinea atribuțiile. “Vreau să știu în ce gospodărie normală se întâmplă așa ceva? Dia se descurcă de minune cu bucătăria. Tu, Mihaela, nu ai dat niciodată dovadă de aceeași grijă pentru casa asta! Este clar că nu ai avut aceeași grijă în lipsa mea”, a subliniat vedeta, exprimându-și dezamăgirea și frustrarea.

La rândul ei, Mihaela a răspuns destul de nepăsător și indiferent la reproșurile Andreei Mantea, ceea ce a adâncit și mai mult tensiunea în atmosferă.

Această situație de la domiciliu a Andreei Mantea a reamintit de un incident similar la un hotel din Mangalia, unde o cameristă, Rădița Pescaru, a fost concediată și amenințată de patron pentru că și-a cerut drepturile salariale. Aceasta a reclamat că nu i s-a plătit salariul pentru luna august și că a fost concediată abuziv după ce a solicitat acest lucru. Patronul hotelului, Viorel Răzvan Chivu, a negat acuzațiile și a declarat că așteaptă o întâlnire cu Rădița pentru a clarifica situația.