Loredana Groza: Povestea unei uubiri interzise cu un fotbalist de națională..

Astăzi, membrii iluştri ai Generaţiei de Aur s-au dedicat antrenamentelor pe stadionul emblematic „Arcul de Triumf”, pregătindu-se pentru marea întâlnire de adio programată pe 25 mai, la ora 20:30. Într-o atmosferă plină de nostalgie și entuziasm, celebritatea muzicală Loredana Groza a luat parte la această întâlnire specială și a împărtășit publicului o amintire dragă: Miodrag Belodedici, cunoscutul fotbalist al echipei naționale, era idolul ei din vremurile de glorie ale naționalei.

Loredana Groza, care va susține un concert în deschiderea evenimentului de pe 25 mai, în care membrii Generației de Aur vor evolua împotriva unui dream team format din foști superstaruri internaționale, a fost prezentă și ea la arena de lângă mănăstirea Cașin.

În timpul prezenței sale pe teren, artista a interpretat versurile adaptate special: „Te-așteptăm așa cum o facem, când Generația de Aur pășește pe acest pământ! Mai presus de triumfuri, de eșecuri, de glorie, de cuvinte!”.

Ulterior, Loredana Groza a dezvăluit primul ei amor din perioada liceului, rememorând cu drag momentele când Miodrag Belodedici, legendarul fundaș cu 55 de meciuri pentru echipa națională, îi făcea inima să bată mai tare.

„Belodedici a fost primul meu idol. Tăiam și puneam la păstrare fotografiile cu Belo din ziare. Prietenele mele de liceu știu. Belodedici arăta incredibil, ochii lui erau pur și simplu minunați. Dacă știam că sunt și albaștri, cred că m-aș fi mutat în sudul țării, de unde e el.

Voi fi primul artist român care urcă pe scena prestigioasei Arene Naționale, și sper că voi fi pe măsura acestor adevărați eroi. Auzisem că vor fi suporteri veniți din toate colțurile lumii. Este o mândrie pentru țara noastră și o onoare pentru mine să fiu parte din acest moment memorabil, în mijlocul lor, în inima acțiunii.

Toți acești mari sportivi sunt idoli pentru mine. Lăcătuș este ca un prieten vechi, Panduru, Adi Ilie, Hagi, să nu mai vorbesc, Gică Popescu, Jean, Stelea, îi privesc ca pe frații mei, îi ador și îi respect. Au demonstrat că drumul către marea performanță nu se bazează doar pe talent, și asta mă impresionează enorm,” a declarat Loredana Groza, transmițând emoție și respect pentru legendele fotbalului românesc.