Loredana Groza, șocată de ce a văzut când a fost în vizită la Iulia Vântur și Salman Khan, în India!

Loredana Groza, fascinată de experiența sa în India alături de Iulia Vântur și Salman Khan! Artista dezvăluie detalii amuzante în premieră.

Odată ajunsă în inima Indiei, Loredana Groza nu a putut să nu împărtășească momentele sale de bucurie alături de Iulia Vântur, prietena sa veche stabilită în această țară de peste un deceniu. Cei doi au trăit clipe de neuitat, cu râsete și întâmplări pe care au hotărât să le împărtășească cu toți fanii lor online.

Una dintre aventurile lor a avut loc în urmă cu câteva săptămâni, când Loredana Groza a făcut o vizită surpriză Iuliei Vântur și lui Salman Khan. Reuniunea a fost una plină de bucurie, iar pentru a marca momentul, cele două prietene au decis să exploreze orașul într-o manieră autentică, alegând să călătorească cu un taxi indian tradițional, cunoscut sub numele de rișcă.

Totul părea să se desfășoare perfect, dar aventura lor a luat o întorsătură comică neașteptată. Loredana Groza a capturat momentul pe camera sa și l-a împărtășit cu lumea prin intermediul rețelelor sociale.

„Doarme în mașină, deci trebuie să plecăm. Pa, de la Mumbai”, a spus Loredana Groza cu un zâmbet larg în timp ce își împărtășea amuzamentul cu urmăritorii săi online.

Pasiunea lui Loredana Groza pentru călătorii și aventură a fost împlinită în momentul în care a ajuns în India și s-a reunit cu prietena sa dragă, Iulia Vântur. Fotografia lor a stârnit bucurie printre fanii lor, iar Loredana a împărtășit cu toată inima ei momentul lor special.

„În sfârșit, după mult timp de planificare, am reușit să ajung la Mumbai și uite cine m-a întâmpinat aici”, a mărturisit Loredana Groza, în timp ce se bucura de prezența Iuliei Vântur într-o postare plină de emoție și entuziasm.