Romina Gingașu dezvăluie povestea sa de viață alături de soțul său miliardar, cu 47 de ani mai în vârstă..

Romina Gingașu, o prezență strălucitoare în lumea luxului și a afacerilor, împărtășește cu publicul povestea sa de viață alături de celebrul magnat Piero Ferrari, al cărui imperiu valorează fabuloasa sumă de 6,3 miliarde de euro. Cu originile sale într-o pitorească comună din Călărași, Romina a devenit doamna Ferrari într-o ceremonie fastuoasă în 2021, iar de atunci, vizitele lor în țară au devenit tot mai frecvente și surprinzătoare.

Îndrăgostiți de farmecul României, cei doi nu ezită să-și petreacă timpul în țara natală a Rominei, adoptând chiar și un simbol al acesteia – o elegantă Dacie Sandero Stepway, pe care se plimbă cu nonșalanță pe străzile aglomerate ale Bucureștiului.

Într-o apariție recentă la “Matinalii Digi FM”, Romina Gingașu, în vârstă de 31 de ani, a oferit o incursiune intimă în viața sa, dezvăluind nu doar despre noul său proiect în România, Fundația Red Women, dar și despre detalii neștiute până acum despre viața de cuplu alături de soțul ei.

“Călătorim des în România, uneori chiar împreună. Ne place modul în care viața se desfășoară aici. Este o evadare plăcută din universul Ferrari. Și, de curând, ne-am decis să integrăm și mai mult în cultura românească – ne-am achiziționat o Dacie, pe care am testat-o într-o plimbare prin București, iar experiența a fost minunată”, a dezvăluit Romina Gingașu.

Piero Ferrari s-a alăturat și el în discuție, oferind detalii despre pregătirile pentru următorul monopost Ferrari de Formula 1 și despre locurile preferate din țară.

“Când vine vorba despre locuri preferate în România, lista este lungă. Avem parte de restaurante excelente și de multe locuri minunate în care ne relaxăm alături de prieteni. Petrecem weekend-uri plăcute aici. Încă de la începutul verii lucrăm la noul monopost. Este un proces extrem de complex, iar regulile devin din ce în ce mai intricate”, a mărturisit Piero Ferrari.

Romina Gingașu, născută acum 31 de ani într-o modestă comună din Călărași, a absolvit Colegiul “Șincai” din București și ulterior Academia Tehnică Militară. Legătura sa cu România rămâne puternică, vizitele sale fiind motivate și de investițiile în imobiliare începând cu anul 2016. Într-o altă intervenție la Digi FM, Romina a dezvăluit și detalii despre modul în care l-a întâlnit pe Piero Ferrari.

“Prima întâlnire cu Piero a avut loc când locuiam în Monte Carlo și lucram la Bombardier, unde activam în vânzarea de avioane private. Nu aveam 27 de ani, așa cum se speculează în presă, ci doar 24.

După absolvirea Academiei Tehnice Militare, un mediu dominat de masculinitate, era evident că nu urma să mă întorc acasă să-mi trăiesc viața în mod convențional. Așa că răspunsul la întrebarea de ce mi-am ales un partener mai în vârstă decât mine a fost clar: după o astfel de școală, mi-am construit o personalitate puternică și am fost pregătită să zbor”, a adăugat Romina Gingașu, soția patronului Ferrari.