Anamaria Prodan și Ronald Gavril, un cuplu cu o relație puternică, surprind pe mulți prin decizia lor de a nu dormi împreună. Care este motivul..

Anamaria Prodan și Ronald Gavril sunt o pereche admirată și iubită în România, iar recent, pugilistul a făcut un pas important în relație, cerându-i mâna partenerei sale. În prezent, cei doi trăiesc o poveste romantică și sunt parteneri atât în viața de zi cu zi, cât și în cea profesională.

În această perioadă agitată, Ronald s-a concentrat pe organizarea galei de pugilism pusă în scenă de Anamaria, programată pentru vineri, 17 mai, cu începere la ora 20:00. Chiar dacă agenda lor este plină, cei doi își fac planuri pentru ceremonia de nuntă. Impresara visează la o ceremonie de basm, desfășurată pe litoralul oceanic. Anamaria a conturat deja toate detaliile, inclusiv meniul, care va include fructe de mare, șampanie, muzică clasică și momente de balet.

Totuși, în aceeași zi, vineri, 17 mai, Anamaria va fi prezentă la gala de pugilism pe care a organizat-o pentru partenerul său, la Craiova. Ronald Gavril va intra în competiție cu alți boxeri și trebuie să fie în cea mai bună formă. Partenera sa îl susține necondiționat, motiv pentru care au decis să doarmă separat în noaptea premergătoare evenimentului. În plus, Anamaria se asigură că are o alimentație echilibrată și suficient odihnă.

„Da, este un profesionist desăvârșit. Da, dormim în camere separate, este firesc așa. Camerele noastre sunt una lângă cealaltă. Mă asigur că la ora 22 se odihnește, îi pregătesc și mâncarea (…) Avem zece meciuri (…) Gala începe la ora 19:00 pentru că avem și meciuri de amatori înainte, sunt foarte mulțumită de ei”, a declarat Anamaria Prodan la Xtra Night Show.