Raluca Bădulescu a pus punct unei căsnicii de succes și a plecat de acasă de 7 luni: Dezvăluie acum motivul real al deciziei ei

Raluca Bădulescu și Cătălin Botezatu au fost văzuți împreună la un eveniment mondän desfășurat ieri seară, pe 15 mai, în Capitală. Legătura strânsă dintre cei doi este binecunoscută, fiind prieteni de mulți ani, iar nimic și nimeni nu a reușit să rupă această relație. Raluca Bădulescu a acordat un interviu exclusiv, în care a abordat ipotetic posibilitatea de a participa la Asia Express alături de Cătălin Botezatu.

Raluca Bădulescu, privind o potențială participare la Asia Express, împreună cu Cătălin Botezatu Raluca Bădulescu, recunoscută pentru stilul său distinct și pentru prezența sa elegantă în lumea mondenă, a fost întrebată în cadrul unui interviu pentru Playtech Știri dacă și-ar dori, teoretic vorbind, să participe la Asia Express alături de Cătălin Botezatu:

„Vai de mine! Nu cred că aș putea face așa ceva. Este dincolo de limitele mele fizice, să explic de ce. Sunt fumătoare, consum două pachete de țigări pe zi. Pentru mine, absența fumatului ar însemna că sunt bolnavă, iar, pe de altă parte, nu pot trăi fără Coca-Cola. Mereu am la mine în geantă o sticlă.

La astfel de evenimente, se consumă de obicei băuturi sofisticate, dar eu nu le prefer. Poate că pare că sunt mofturoasă, dar eu beau doar Coca-Cola. Așa că, dacă aș participa la Asia Express, cu siguranță aș suferi de sevraj!”, a mărturisit Raluca Bădulescu în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Adevărul despre locuința închiriată de Raluca Bădulescu Raluca Bădulescu locuiește în prezent cu chirie într-un apartament situat în zona de nord a Bucureștiului, în cartierul Pipera. Locuința sa este în renovare, motiv pentru care s-a mutat temporar. Datorită speculațiilor care au circulat în lumea mondenă, Raluca Bădulescu a dezvăluit adevărul despre apartamentul pe care l-a închiriat recent:

„Eu plătesc chiria pentru un apartament undeva în zona de Nord, dar mereu sunt în mișcare, mereu cu geamantanul alături de mine. Mă mut, aduc, duc… Este bine că am lămurit această situație! Situația este următoarea: de aproximativ 7 luni de zile, îmi amenajez locuința.

În general, mă mișc încet în viață, iar această renovare necesită timp, iar eu nu prea dispun de acest lux. Așa că, în fiecare săptămână, plec în călătorie cu geamantanul după mine, mă mut, aduc, și tot așa.

Am citit pe internet că aș avea 3 perechi de pantofi, dar atât aveam acolo în momentul respectiv”, a dezvăluit Raluca Bădulescu în exclusivitate pentru Playtech Știri.