Andreea Tonciu dezvăluie rutina sa de dimineață la ora 7:00: „De asta mă iubește soțul și nu mă înșală

În cadrul emisiunii podcast a lui Bursucu, Andreea Tonciu a oferit o privire intimă în viața sa de familie, dezvăluind cum reușește să mențină flacăra iubirii vie în căsnicia ei cu Daniel Niculescu.

Cu opt ani de la căsătorie și fiica lor, Rebecca, împlinindu-le viața, Tonciu a vorbit despre rutina sa de dimineață, despre felul în care își organizează ziua pentru a-și îngriji familia și pentru a păstra echilibrul în relație.

Andreea Tonciu începe fiecare zi devreme, la ora 7:00, dedicând primele ore ale dimineții pregătirii fiicei lor pentru școală și gestionării treburilor casnice. În timp ce soțul ei mai doarme puțin, Tonciu se ocupă de gătit și de alte activități în casă, asigurându-se că totul este în ordine pentru începerea zilei. Ea își asumă în mare parte responsabilitățile gospodărești și de îngrijire a copilului, susținând că singura contribuție a soțului său în acest sens este aducerea veniturilor în casă.

Cu toate că Daniel Niculescu nu se implică activ în treburile casnice, Tonciu a subliniat că această dinamică este acceptată de ambii parteneri și este parte din echilibrul relației lor. Tonciu a explicat că respectul reciproc și comunicarea deschisă sunt fundamentale în menținerea armoniei în căsnicia lor.

Pe lângă gestionarea treburilor casnice, Tonciu și Niculescu sunt implicați activ în educația și dezvoltarea fiicei lor. Niculescu impune anumite principii și limite, cum ar fi interdicția ascultării manelelor în prezența copilului lor și promovarea unui stil de viață sănătos. Această colaborare în stabilirea regulilor familiale contribuie la menținerea unei atmosfere echilibrate în căminul lor.

În cele din urmă, Andreea Tonciu a subliniat că respectul și înțelegerea reciprocă sunt coloana vertebrală a căsniciei lor fericite. Chiar dacă fiecare partener își asumă anumite roluri și responsabilități în cadrul familiei, colaborarea și sprijinul reciproc sunt cheia succesului în menținerea unei relații sănătoase și împlinite.