Secrete dezvăluite: Nunta Adrianei Bahmuțeanu cu Silviu Prigoană, la 9 ani de la divorț

Adriana Bahmuțeanu a fost martora celei mai mari surprize din viața ei chiar în ziua în care și-a unit destinul cu Silviu Prigoană! Cu toate că toți cei prezenți au păstrat secretul, temându-se să nu umbrească bucuria nuntii, celebritatea nu avea nicio idee despre ceea ce s-a întâmplat în culisele acelui moment special.

Relația dintre Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană a fost una dintre cele mai comentate, caracterizată de momente de iubire intensă și despărțiri repetate. Cei doi au trecut prin nu mai puțin de 5 ruperi și împăcări. Cu toate acestea, ultima lor despărțire pare să fi fost irevocabilă, mai ales acum că amândoi și-au găsit fericirea alături de alte persoane. Din păcate, nicio reconciliere nu mai este posibilă, iar cei doi par acum mai relaxați ca niciodată.

Cu toate acestea, recent, jurnalista a dezvăluit un amănunt tulburător pe care l-a păstrat ascuns până acum. Incidentul care a marcat-o pentru totdeauna a avut loc chiar în ziua în care s-a căsătorit cu Silviu Prigoană.

Mai precis, în ziua în care Adriana Bahmuțeanu și-a unit destinele cu fostul ei partener, bunica sa a trecut în neființă. Vedeta nu a aflat imediat de dispariția femeii pentru că familia a ascuns tragedia, temându-se să nu strice atmosfera nunții.

„Bunica mea a murit chiar în acea perioadă, cu doar două zile înainte să ne căsătorim, și rudele mi-au ascuns asta ca să nu stricăm bucuria nunții și să o anulăm. Nu am avut habar de moartea ei. Au ținut-o în frigider și mi-au spus după ceremonie”, a dezvăluit Adriana Bahmuțeanu în cadrul unui podcast moderat de Mara Bănică.

Adriana Bahmuțeanu este acum implicată într-o relație la distanță cu actualul său partener, George Restivan. După tumultuoasa relație cu Silviu Prigoană, pare că vedeta a încheiat definitiv o pagină din trecutul său. Ea și-a refăcut viața, bucurându-se acum de o frumoasă poveste de dragoste alături de soțul ei, George Restivan. În mare parte, cei doi trăiesc împreună, dar sunt și perioade în care sunt nevoiți să se separe temporar, menținând astfel legătura lor la distanță.

Într-un interviu recent, celebrul jurnalist a mărturisit cât de greu îi este să fie separată de partenerul său și cât de mult îi simte lipsa.

„Nu este ușor, dar recunosc că mi-ar fi plăcut să fim mai aproape. Există momente când îmi lipsește, așa cum și el îmi lipsește mie, dar așa stau lucrurile”, a spus Adriana Bahmuțeanu.