Eva Măruţă, inundată de valuri de hate după lansarea filmului “Tati part-time

Andra Măruță a relatat recent povestea din spatele apariției fiicei sale, Eva, în filmul “Tati part-time”. După ce micuța s-a confruntat cu un val de critici de la internauți, care au pus sub semnul întrebării meritul ei în obținerea rolului, Andra a clarificat că nici ea și nici soțul ei nu au împins-o pe Eva spre actorie.

La doar 8 ani, Eva Măruță a debutat în actorie și a interpretat un rol în filmul “Tati part-time”, care a fost un succes în box office-ul românesc. Cu toate acestea, au fost mulți cei care au pus la îndoială talentul ei, sugerând că obținerea rolului a fost influențată de părinți.

Andra Măruță a dezvăluit că venirea lui Eva în film s-a întâmplat în mod natural. Ea a explicat că producătorii filmului au observat filmulețele de pe TikTok în care Cătălin Măruță juca natural cu fiica sa, iar apoi i-au propus acest rol. Scenariul a fost adaptat în funcție de această observație, iar Eva a fost selectată pentru calitățile sale naturale.

Familia Măruță se pregătește să petreacă Paștele într-un cadru relaxant, departe de agitația orașului. Andra a menționat că vor pleca pentru câteva zile pentru a se odihni, înainte de a reveni la programul lor obișnuit, care include școală, emisiuni de televiziune și alte evenimente.