Un bărbat din Vaslui trăiește o adevărată dramă, după ce s-a întors din Italia de la muncă!

Virgil, un localnic din Dragomirești, județul Vaslui, a revenit în țară după o lungă perioadă petrecută în Italia, începând cu anul 2001. Cu toate acestea, întoarcerea lui acasă nu a fost una lipsită de probleme, deoarece s-a confruntat cu o situație neașteptată la sosire. La revenirea de la serviciu, s-a trezit că accesul pe terenul său propriu este blocat, iar soția sa refuză să îl lase în curte.

Virgil a explicat că revenise în țară pentru a-și aduce un omagiu tatălui său și pentru a-și rezolva niște treburi personale, precum instalarea unei lămpi la mormântul părinților săi. Cu toate acestea, soția sa i-a refuzat accesul în propria curte și a folosit un limbaj vulgar în discuțiile cu el. Mai mult decât atât, Virgil a susținut că soția sa are intenții malefice împotriva lui, inclusiv jefuirea lui și trimiterea sa în închisoare.

Confruntat cu această situație, Virgil a depus o plângere la poliție, însă nu a primit încă o soluție la problema sa. El a afirmat că este dispus să soluționeze conflictul prin intermediul justiției și preferă să stea la rude decât să plătească amenzi pentru a-și pătrunde în propria casă.

De-a lungul anilor, Virgil a fost acuzat de soția sa de agresiune, iar el susține că a primit amenzi din cauza ei. Ca șofer de camion, cazierul său penal afectat ar putea împiedica desfășurarea activității sale.

Virgil a mai adăugat că soția sa a vândut bunurile dobândite în comun, inclusiv oile, caii și vitele pe care le dețineau împreună. Deși au avut șapte copii împreună, el afirmă că soția sa i-a împiedicat pe aceștia să rămână cu el în Italia și a încurajat prostituația printre fiicele lor.

Deși a spus că nu mai dorește să se întoarcă la ea și a propus divorțul, soția sa refuză și îi reproșează că nu ar găsi alt bărbat.

În final, Virgil a subliniat că nu mai poate continua în această situație și că soția sa este extrem de vulgara, iar relația dintre ei este deteriorată.