Jador, în căutarea dragostei: Dezvăluiri despre cererile sale în căsătorie

După o serie de relații eșuate, Jador a găsit în inima sa partenera perfectă, în persoana lui Oana Ciocan. De când au făcut publică relația lor, cei doi au fost nedespărțiți, iar artistul a vorbit cu entuziasm despre momentul în care își va uni destinele cu iubita sa în fața altarului. Totuși, tatăl cântărețului, Romeo Dumitrache, nu este conștient de intenția acestuia de a se căsători. Mai mult decât atât, Romeo Dumitrache a dezvăluit că fiul său a procedat în mod similar cu fiecare parteneră pe care a avut-o.

Cu aproximativ 2 luni în urmă, Jador și-a adunat curajul și a cerut-o în căsătorie pe Oana Ciocan, în cadrul show-ului Survivor All Stars. Mai târziu, artistul a fost întrebat când va face acest pas important. A recunoscut că își dorește să se căsătorească, dar agenda sa plină nu îi permite să organizeze acum o ceremonie mare și fastuoasă.

De când și-a cerut iubita în căsătorie, Jador nu a ezitat să discute despre planurile lor de viitor. În plus, artistul a dezvăluit că au stabilit deja și nașii, fiind vorba despre Cătălin Moroșanu și soția sa.

Totuși, tatăl cântărețului, Romeo Dumitrache, a afirmat că fiul său nu l-a informat încă despre dorința sa de a se căsători cu Oana Ciocan. De asemenea, bărbatul a explicat că Jador a procedat în mod similar cu toate femeile din viața sa.

“Jador a adus-o acasă și ne-a prezentat-o, dar nu este prima dată când face acest lucru. Nu, niciun cuvânt. Mi se pare o tânără drăguță, dar nu poți cunoaște cu adevărat pe cineva în doar câteva ore. Nu avem planuri de nuntă în familia noastră, din câte știu. Sau cel puțin nouă, părinților săi, Jador nu ne-a informat încă că se apropie un moment special în viața lui. Sincer, nu știu ce va aduce viitorul pentru băiatul meu.”, a declarat Romeo Dumitrache.

Romeo Dumitrache a vorbit și despre fostele partenere ale fiului său. Tatăl lui Jador a mărturisit că artistul le-a iubit pe toate cu pasiune și și-a dorit să se căsătorească cu ele, dar viața a avut alte planuri. Bărbatul crede că acest lucru se întâmplă atunci când ești tânăr și inima nu ascultă rațiunea.