Lavinia Pîrva este din nou în centrul atenției după ce a fost surprinsă fără verighetă, iar zvonurile despre un posibil divorț au reapărut în mediul online.

Lavinia Pîrva este din nou în centrul atenției după ce a fost surprinsă fără verighetă, iar zvonurile despre un posibil divorț au reapărut în mediul online. Deși multe voci au speculat că lipsa verighetei ar putea fi un semn că relația sa cu Ștefan Bănică Jr. este în pericol, Lavinia a ținut să demonteze aceste presupuneri într-un interviu recent acordat pentru Viva.

În cadrul interviului, Lavinia a clarificat că, pentru ea, verigheta are o semnificație profundă și este în primul rând în sufletul ei, indiferent dacă este sau nu pe deget. Ea a subliniat că lipsa verighetei nu înseamnă că povestea lor de iubire ajunge la final și că sentimentele lor rămân la fel de puternice ca întotdeauna.

În plus, Lavinia a vorbit despre încrederea pe care o are în relația sa cu Ștefan Bănică Jr., afirmând că este conștientă de farmecul și carisma soțului ei, dar că nu se simte geloasă. Ea a recunoscut că, dacă ar fi fost geloasă, ar fi putut afecta negativ relația lor, dar că Ștefan nu a dat niciodată motive de îngrijorare în acest sens.

Astfel, Lavinia Pîrva a încercat să lămurească zvonurile despre o posibilă despărțire și să transmită că relația lor este solidă și bazată pe încredere și respect reciproc. Cu toate că speculațiile continuă să circule, ea și Ștefan Bănică Jr. rămân hotărâți să își continue povestea de iubire, indiferent de obstacolele apărute pe drumul lor.