Romică Țociu dezvăluie detalii surprinzătoare despre legătura sa cu Cornel Palade: «Să-mi uiți numărul de telefon, băi, moldovean fără noroc!

Romică Țociu și Cornel Palade au fost o prezență constantă pe scenă de-a lungul anilor, aducând bucurie și râs în inimile publicului. Cu toate acestea, în ultimul timp, se vehicula că cei doi ar fi luat drumuri separate, deoarece nu mai apăreau împreună în spectacole.

Dar într-o ediție specială a emisiunii iUmor, cei doi au revenit pe scenă împreună, demontând speculațiile. După o reprezentație scurtă de comedie, au făcut declarații în glumă, dar și în serios, despre relația lor de prietenie.

Romică Țociu l-a luat peste picior pe Cornel Palade, spunându-i: “Să-mi uiți numărul de telefon, băi, moldovean fără noroc! Fără mine, erai un nimeni.”

Apoi, trecând la un ton mai serios, a continuat: “După cum se vede, emoția mă sugrumă, pentru că despărțirea de Cornel nu poate fi decât o glumă. Dincolo de faimă, de turnee, dincolo de orice bani, eu îl iubesc pe omul ăsta de vreo 33 de ani!”

În viața personală a lui Romică Țociu, căsnicia cu soția sa, Nicoleta, a fost un stâlp de susținere. Despre aventurile presupuse ale lui Romică s-a vorbit mult, însă căsnicia lui a rezistat, soția sa rămânând alături de el în ciuda zvonurilor. În ultima perioadă, o tragedie în familie i-a apropiat și mai mult.

Nepotul lor, Filip, s-a confruntat cu o situație gravă, înghițind două bile magnetice, ceea ce a necesitat o operație complicată și o recuperare dificilă. Romică a fost într-un turneu în America în acel moment, dar s-a întors acasă imediat ce a aflat, făcând tot ce i-a stat în putință pentru a fi alături de familie. Această încercare i-a unit și mai mult pe membrii familiei, învățându-i că familia este cea care contează cel mai mult în viață.