Un mesaj de Inimă deschisă , Cătălin Măruță răspunde afectiv la internarea sa de urgență..

În urma unui joc obișnuit cu companionul lor pufos, o zi banală s-a transformat brusc într-o experiență neașteptată pentru Cătălin Măruță. Zgârieturile profunde și sângerarea abundentă l-au determinat să caute ajutor medical de urgență.

Deși inițial a subestimat gravitatea situației, aspectul mâinii sale și evoluția neplăcută l-au condus la Centrul Antirabic pentru a primi vaccinurile adecvate, o măsură necesară pentru a preveni eventuale infecții sau complicații.

Cătălin Măruță, cunoscut pentru activitatea sa constantă pe rețelele de socializare, a ales să împărtășească publicului momentul neașteptat prin care a trecut. O simplă interacțiune cu pisica familiei a avut consecințe serioase, fiind necesară vaccinarea împotriva rabiei și a tetanosului.

Mesajul său, transmis pe pagina sa de Instagram, a fost unul de avertizare și de conștientizare a importanței consultării unui medic și a respectării protocolului medical chiar și în cazul unei mici răni provocate de propriul animal de companie.

În emisiunea sa de pe Pro TV, Cătălin Măruță a relatat detaliile incidentului și a subliniat necesitatea precauției în interacțiunea cu animalele de companie, indiferent cât de inocente par aceste momente.

Prin experiența sa, prezentatorul TV a îndemnat publicul său să fie vigilent și să acționeze prompt în astfel de situații, pentru a evita eventualele complicații.

Sprijinit de familia sa, în special de soția sa, Andra, și cei doi copii ai lor, David și Eva, Cătălin Măruță a trecut prin această experiență cu încredere și cu dorința de a împărtăși învățămintele sale cu ceilalți.

Atât în mediul online, cât și în emisiunea sa, el a subliniat importanța responsabilității și a prevenirii, oferindu-le astfel fanilor săi un exemplu de atitudine matură și prudentă