Jean de la Craiova a reacționat la afirmația conform căreia fiul lui Cătălin Măruță și al Andreei Marin seamănă cu el „E multă istorie

Jean de la Craiova a reacționat la zvonurile care circulă în mediul online referitoare la asemănarea dintre fiul lui Cătălin Măruță și Andreei Marin, David, cu el însuși.

Speculațiile care au apărut de-a lungul timpului au luat amploare odată cu apariția copiilor cuplului în emisiunea „Tati part-time”, fiind însoțite de zeci de imagini și filmulețe care au alimentat această discuție.

Pentru a pune capăt acestor speculații, Jean de la Craiova a ales să reacționeze printr-un mesaj postat pe platforma TikTok, adresându-se direct celor care perpetuează aceste zvonuri. Artistul și-a exprimat dezamăgirea față de răspândirea acestor speculații și și-a exprimat dorința ca acestea să înceteze.

În stilul său caracteristic, Jean de la Craiova a răspuns cu umor și le-a transmis celor care fac astfel de comparații să înceteze să facă „prostii” și să ia în considerare faptul că oamenii pot să aibă asemănări fără ca acest lucru să aibă o bază reală sau să implice o legătură directă.

De asemenea, și Cătălin Măruță, tatăl lui David, a reacționat la aceste speculații, exprimându-și frustrarea față de persoanele care perpetuează aceste zvonuri și întrebându-le dacă acestea le aduc vreun beneficiu sau le fac să se simtă mai bine.

Prin aceste mesaje, atât Jean de la Craiova, cât și Cătălin Măruță, și-au manifestat dorința de a pune punct acestor speculații și de a le atrage atenția celor care le răspândesc asupra impactului negativ pe care acestea îl pot avea asupra familiilor și copiilor acestora