Performanță financiară remarcabilă pentru Eva Măruță și “Tati part-time”! Suma impresionantă câștigată și numărul de spectatori confirmat!

La doar 8 ani, Eva Măruță a devenit un nume de referință în lumea cinematografiei românești odată cu debutul său în comedia “Tati part-time”, unde joacă alături de Alex Bogdan. De la lansare și până în prezent, filmul a stârnit numeroase discuții și controverse, iar cifrele recente arată un succes remarcabil atât în privința numărului de spectatori, cât și a încasărilor.

În perioada 22-28 ianuarie, “Tati part-time” a fost vizionat de 25.313 de spectatori în cinematografele din România, generând încasări de 683.790 de lei. Astfel, suma totală strânsă până acum este de 9.159.242 lei, iar numărul total de spectatori a ajuns la 340.789.

Cu toate acestea, aproximativ 60% din încasările totale ale filmului merg către cinematografe, iar diferența este distribuită între distribuitori și producători. Desigur, acești bani nu ajung în conturile familiei Măruță.

“Tati part-time” este un proiect privat, gândit inițial special pentru Eva Măruță. Cătălin Măruță, tatăl ei, a dezvăluit că producătorii i-au propus să facă acest film cu Eva în rol principal, după ce au urmărit-o pe rețelele de socializare și au fost impresionați de talentul și personalitatea ei.

Filmul, regizat de Letiția Roșculeț, prezintă povestea lui Iustin (interpretat de Alex Bogdan), un avocat ale cărui planuri de carieră sunt date peste cap atunci când trebuie să aibă grijă de fina lui de 8 ani, Maya (interpretată de Eva Măruță). Viața lui Iustin se schimbă complet, iar povestea lor plină de umor și emoție a captivat publicul.

“Tati part-time” este un film care a reușit să atragă atenția și să cucerească inimile spectatorilor din România, demonstrând talentul și carisma deosebită a tinerei actrițe Eva Măruță.