George Simion, președintele AUR: „Așa alegem să intrăm în această bătălie și așa alegem să ducem lupta veacului nostru”

George Simion, liderul AUR, se află într-o misiune crucială în Timișoara, un oraș cu o semnificație istorică profundă pentru România. În această zi de 14 mai 2024, el a ales să prezinte comunității locale candidații partidului său, adoptând o abordare directă și originală în a face cunoscuți reprezentanții AUR din Timișoara.

În discursul său inspirat și plin de pasiune, Simion a subliniat importanța momentului și a locului în care se află, amintindu-le cetățenilor de istoria lor și de rolul lor în lupta pentru libertate și justiție.

„Prietenii mei dragi, astfel ne pregătim să pătrundem în această luptă și astfel ne propunem să ducem bătălia epocii noastre”, a declarat el, evident determinat să mobilizeze și să încurajeze pe toți cei prezenți să se implice într-o cauză comună.

Făcând trimitere la evenimentele istorice din Timișoara, unde sângele a fost vărsat pentru libertatea poporului român, Simion a invitat audiența să se alăture AUR într-un marș pentru libertate și justiție.

El a dorit să readucă la viață spiritul revoluționar al Timișoarei, să mobilizeze forța și energia acestui oraș și să inspire oamenii din întreaga țară să se ridice și să lupte pentru valorile fundamentale.

În mesajul său, Simion a făcut apel la unitate și solidaritate, evidențiind că este momentul ca românii să se unească și să se angajeze pentru un viitor mai bun.

„Astăzi, în Timișoara, și mâine, în întreaga țară”, a subliniat el, exprimându-și determinarea de a extinde mesajul și acțiunea sa dincolo de granițele orașului și de a mobiliza întreaga națiune către schimbare și progres.