Irina Loghin, indignată de ce i s-a întâmplat lui Florin Piersic. „Nu se poate mai mare bătaie de joc!”

Irina Loghin, una dintre cele mai distinse voci din muzica tradițională românească, exprimă o profundă indignare față de modul în care a fost tratat Florin Piersic în sistemul medical din România. Ea condamnă ferm faptul că celebrul actor a fost tratat cu lipsă de respect și că a fost târât între diverse unități spitalicești, simțind că acest lucru este inacceptabil.

“Este inacceptabil!”, afirmă cu tărie Irina Loghin.

“Simt o durere cumplită”, spune ea. În opinia sa, actorul a fost tratat ca și cum ar fi fost un străin oarecare, o insultă gravă adusă unei personalități naționale de talie, susține artista. Mai mult, Irina Loghin plânge decaderea morală a României și consideră că este profund trist faptul că, în loc să primească sprijin din partea celor pe care i-a încântat timp de decenii, acesta a fost tratat într-un mod deplorabil.

Ea adaugă că nu crede că Florin Piersic a beneficiat de îngrijirea cuvenită și este îngrijorată de starea sa critică. “Să îți duci așa de colo-colo cel mai iubit actor! În loc să primești ajutor, de la cei pe care i-ai bucurat decenii întregi… Este o rușine! Inima mea este sfâșiată!”

Irina Loghin recunoaște că, în ciuda vârstei înaintate a lui Florin Piersic, speră că acesta se va întoarce pe scenă și va învinge boala. Ea îl descrie pe actor drept un luptător și exprimă speranța că va fi bine.

Legătura dintre Irina Loghin și Florin Piersic este una de admirare reciprocă și respect. Ca doi dintre cei mai de seamă artiști ai României, aceștia și-au exprimat admirația unul față de celălalt și au mers împreună la diverse evenimente culturale. Irina Loghin recunoaște că a fost fascinată de talentul și frumusețea lui Florin Piersic, iar acesta la rândul său a recunoscut că admira vocea și prezența scenică a interpretei de muzică populară.