Originea etnică a Carmen Trandafir, partenera lui Emil Grădinescu. Artista recunoaște deschis: „Fiecare pădure are uscăturile ei

Carmen Trandafir, cunoscută interpretă, a dezvăluit recent detalii despre rădăcinile ei, admitându-și originea etnică, dar a simțit nevoia să fie “duplicată”.

Ea explică că acest lucru este influențat de mediul în care trăiește în România, adaptându-se circumstanțelor. În plus, Carmen Trandafir afirmă că nu a fost niciodată mulțumită de numele său, cu toate acestea l-a menținut pentru “platforma artistică”.

Cu toate că artista s-a retras din lumina publică acum mulți ani, rămâne o prezență apreciată de mulți admiratori. Carmen Trandafir a avut succes nu doar pe plan profesional, ci și personal, fondând o familie.

Cu zece ani în urmă, a devenit partenera de viață a comentatorului sportiv Emil Grădinescu, după o relație de opt ani. Cei doi sunt și părinții unei fiice adorabile, numită Ana.

Carmen Trandafir a confirmat originea etnică Cunoscută pentru piesele care au încântat publicul român, multe întrebări au fost ridicate cu privire la etnia artistei Carmen Trandafir. Cântăreața a discutat despre rădăcinile sale în trecut și, deși nu a ezitat să spună adevărul, a făcut anumite observații despre modul în care sunt tratate persoanele de etnie romă în România.

În trecut, Carmen a fost întrebată dacă este de etnie romă, iar răspunsul ei a fost că nu îi place “tot ceea ce este asociat cu etnia romă”.