Moștenirea lui Mioara Roman: Catinca Roman dezvăluie ce a dezamăgit-o cel mai mult in averea lasata de mama ei .

Catinca Roman a fost sinceră atunci când a discutat despre moștenirea lăsată de mama sa, Mioara Roman. Într-un interviu recent, ea a dezvăluit că mama sa a lăsat o moștenire spirituală prețioasă, mai degrabă decât una materială.

Această experiență a inspirat-o să se reconecteze cu realitatea și să își reevalueze perspectivele, în special în ceea ce privește relevanța și valorile materiale în comparație cu cele spirituale.

Catinca a subliniat că mama sa a lăsat ceva în urma ei, prin ea și prin celelalte fete din familie. Aceasta a motivat-o să exploreze o altă direcție mai ancorată în realitate și să conștientizeze tendința din lumea showbiz-ului de a se deconecta de la realitate, trăind într-o bulă și ignorând ce se petrece în jurul lor.

„Sunt în pace cu asta, desigur, îmi este dor, este evident, dar cred că într-un fel, prin mine și prin celelalte fete din familie, ea a lăsat ceva în urma ei. Cred că acest lucru m-a motivat într-un fel să explorez o altă direcție mai ancorată în realitate.

Noi, cei din lumea showbiz-ului, avem uneori tendința de a ne deconecta de la realitate, trăind într-o bulă și ignorând ce se petrece în jurul nostru. Am început să conștientizez asta de ceva timp. Am avut ocazia să întâlnesc niște oameni pe care altfel nu i-aș fi cunoscut și care m-au influențat”, a explicat Catinca Roman.

În ceea ce privește moștenirea materiale, Catinca a dezvăluit că singurul bun pe care l-a primit este un apartament lăsat de tatăl său. Cu toate acestea, ea a subliniat că pentru ea, lucrurile materiale nu sunt cele mai importante. Ea apreciază mai mult lucrurile care nu sunt materiale, cum ar fi amintirile și momentele frumoase.

„Dacă te referi la lucruri materiale, nu am primit nimic, însă nu cred că acest aspect este important. Eu apreciez lucrurile care nu sunt materiale, pentru că în final, acestea sunt cele care contează, precum amintirile și momentele frumoase”, a adăugat Catinca Roman.

În ceea ce privește relația sa cu sora sa, Catinca a preferat să nu ofere detalii, menționând că este un subiect sensibil. Totuși, a subliniat că moștenirea lăsată de mama sa nu a fost una materială, ci una fundamentată pe experiențele și învățămintele spirituale pe care le-a împărtășit.