Gigi Becali, încompania călugărilor pe Arena! Momentul de grație după câștigarea titlului de campioană a FCSB

Odată cu triumful echipei sale, FCSB, care a cucerit coroana de campioană, o imensă bucurie a inundat sufletul lui Gigi Becali. Magnatul din Pipera a oferit un spectacol de neuitat pe arena sportivă, surprinzând pe toți cei prezenți prin intrarea sa spectaculoasă însoțit de un grup de călugări, pe care i-a numit „companioni spirituali”. Se spune că prezența și rugăciunile lor către divinitate au contribuit la succesul triumfal al echipei.

Gigi Becali, cunoscut pentru credința sa profundă, nu a uitat să aducă mulțumiri în momentul gloriei. A venit la stadion însoțit de călugări, provocând senzație printre cei prezenți la meciul desfășurat în seara de sâmbătă, 11 mai. Fotografiile și înregistrările video realizate la eveniment sunt pur și simplu uluitoare.

„Aceștia sunt camarazii mei”, a declarat Gigi Becali, strălucind de fericire în urma victoriei echipei sale. A făcut o apariție remarcabilă pe teren, alături de călugări sosiți de la Vâlcea. Omul de afaceri a decis să sărbătorească victoria alături de acești „companioni spirituali”, pe care îi consideră aproape familie.

„Priviți, vedeți cu cine am venit, cu camarazii mei. Toată familia mi-a cerut asta, inclusiv fiicele, soția și ginerele, mai ales că nepoata mea a venit la stadion. Ei nu doreau să vină, însă am insistat că sunt camarazii mei și am ales să vin doar cu ei, au călătorit de la Vâlcea special pentru aceasta”, a mărturisit Gigi Becali.

Patronul FCSB a dezvăluit că acei călugări au rostit rugăciuni pentru victoria obținută și că are o legătură profundă cu ei. „Sunt camarazii mei, s-au rugat pentru mine și m-au sprijinit în cucerirea acestui titlu.

Aceștia sunt camarazii mei, pe care îi iubesc, îi simt lipsa dacă nu-i văd o săptămână. Au sugerat să ne adunăm pentru a aduce mulțumire. Aceștia sunt oamenii care petrec mai mult timp în contemplare”, a adăugat el, subliniind importanța și recunoștința față de prezența lor în momentele de triumf.