Pactul neobișnuit al lui Liviu Vârciu și Anda Călin: Dormim peste tot, inclusiv în garaj și în mașină

Liviu Vârciu și Anda Călin alcătuiesc unul dintre cele mai admirate și respectate cupluri din lumea artistică românească, fiind părinți a doi copii. Cu toate că au o relație solidă, pasiunile lor nu coincid întotdeauna.

Liviu Vârciu a dezvăluit că a stabilit un pact cu partenera sa, Anda Călin, referitor la achiziționarea de mașini. “Am achiziționat o mașină, sunt în compania doamnei și am încheiat un acord. Pentru fiecare vehicul pe care îl achiziționez, o conducem într-o escapadă”, a comunicat Vârciu pe platforma Instagram.

“Vezi, asta e motivul pentru care adun atâtea mașini, știi? Ca să am un loc unde să odihnesc. Că, dacă se întâmplă, așa cum mă regăsesc și în rolul din «Bravo, tata!», serialul de pe Antena 1, dorm și în garaj, dorm și în automobil. Orice pentru liniștea și dragostea doamnei, nu-i așa? Adică, dacă ea zâmbește, știi cum e. Soție fericită, viață fericită”, a adăugat el, conform surselor Libertatea.

Anda Călin a dezvăluit și ea că principala rațiune pentru care nu au organizat nunta cu Liviu Vârciu este legată de discrepanța în privința numărului de invitați. “Nu ne înțelegem în privința numărului de invitați. Eu preferăm să fim doar noi doi și nașii, în timp ce el dorește mai mult. De aceea nu reușim să ajungem la un acord. Nu cred că o căsătorie ne-ar lega mai strâns. Doi copii te leagă mult mai mult. Ne-am promis unul altuia încă de la începutul relației noastre, nu cred că mai este necesar”, a explicat ea.

Liviu Vârciu a oferit și detalii despre planurile lor pentru ceremonia de nuntă. “Ne vom căsători când vom putea scăpa de griji, doar noi doi și numai noi doi. Am angajat o bonă și trebuie să recunosc că ne-a ușurat viața. E o necesitate. Dacă ai câțiva bani care îți dau bătăi de cap și ai doi copii, angajează o bonă. Vom mai angaja încă o bonă și atunci vom organiza nunta. Și eu voi pleca singur. Copiii vor rămâne sub supravegherea lor până la vârsta de 18 ani. Două bone, pentru a fi liniștit”, a declarat el pentru Click.ro.

Aceste dezvăluiri oferă o perspectivă captivantă asupra relației dintre Liviu Vârciu și Anda Călin, arătând că, în ciuda diferențelor și a planurilor neconvenționale, ei își mențin solidă legătura și sunt hotărâți să-și trăiască viața după propriile lor reguli.