Deși am 47 de ani, îmi doresc un copil!”, declară Andreea Marin.Aceasta dezvaluie adevarul

Andreea Marin a fost invitată să participe într-un show televizat moderat de Măruță, unde a avut oportunitatea să împărtășească despre experiențele sale din anul precedent și așteptările pentru anul următor, pe care îl considera „anul ei”. În timpul interviului, discuția s-a îndreptat și spre subiectul dorinței ei de a extinde familia.

Andreea a dezvăluit că a început anul 2022 cu o convingere fermă că totul va decurge în favoarea sa. Ea și-a exprimat dorința de a adăuga un nou membru în familia sa, afirmând: „Cu siguranță doresc să mai avem un copil! Dacă va fi voia divină! Mulți comentează că am 47 de ani! Ei bine, chiar dacă e adevărat, fac tot ce-mi stă în putință să rămân tânără.”

Chiar dacă nu este pasionată de numerologie, Andreea a explicat că simte cu fermitate că 2022 va fi anul ei. „M-am născut pe 22 și simt asta în fiecare fibră a ființei mele. Nu pot să explic, dar am intrat în noul an cu această stare.”

În ceea ce privește planurile sale viitoare, Andreea a subliniat că, în timp ce mulți sunt concentrați pe organizarea unei nunți, ea este mai preocupată de ideea de a avea o viață fericită în trei sau chiar de a deveni din nou mamă. „Pentru unii, organizarea nunții poate fi o prioritate, dar eu mă gândesc mai mult la faptul că vreau să fim fericiți în trei sau, cine știe, să devin din nou mamă.”

„Există multe femei care mă consideră îndrăzneață, dar să sperăm că dorințele mele se vor îndeplini,” a adăugat Andreea. Ea a menționat că depune eforturi considerabile pentru a-și menține tinerețea, implicându-se în activități sportive, vizitând sauna și investind în tehnici de relaxare, cum ar fi un scaun de masaj.

Aceste momente de discuție din emisiune au oferit o privire mai intimă asupra vieții personale și aspirațiilor Andreei Marin, evidențiind dorința ei de a trăi viața la intensitate maximă și de a experimenta toate aspectele semnificative ale existenței sale, inclusiv cel de a fi o mamă activă și tânără.