De la ora zero la micul ecran: Povestea uimitoare a unui tânăr prezentator tv

Îl recunoști pe tânărul din imagine? Astăzi are 61 de ani și este cunoscut pentru activitatea lui profesională. Apare zilnic la TV. În anul 2010, a fost premiat pentru performanța atinsă, fiind cel mai bun în domeniul său la nivel european.

Cine este tânărul din imagine, de fapt Horia Brenciu a anunțat în urmă cu câteva ore că luni, 1 aprilie 2024, urmează să aibă un invitat special la podcastul său. Pentru a-i determina pe urmăritori și fani să descopere despre cine este vorba, vedeta română a făcut publică fotografia pe care o poți vedea și în acest material.

Tu recunoști tânărul din imagine? Fotografia a fost imortalizată pe vremea când era un simplu student, cu multe ambiții și visuri mărețe. Unele dintre ele a reușit să le îndeplinească, fiindcă astăzi se declară realizat pe plan profesional. Are 61 de ani și apare des pe ecranele Pro TV. În 2010, a fost desemnat cel mai bun prezentator meteo de pe continentul european Dacă nu ai ghicit despre cine este vorba, îți spunem noi: Florin Busuioc, sau Buzu, așa cum mai este poreclit de fani.

Prezintă rubrica meteo de la Știrile Pro TV, dar este și actor. A jucat în numeroase filme, fiind apreciat pentru rolurile interpretate, potrivit informațiilor din spațiul public. În anul 2010, Florin Busuioc a fost numit cel mai bun prezentator meteo al anului din Europa. Premiul i-a fost decernat de Societatea Europeană de Meteorologie.

Dacă profesional lucrurile au mers foarte bine pentru el, în plan personal nu a fost la fel, așa cum va mărturisi probabil în podcastul lui Horia Brenciu. Viața romantică tumultoasă a lui Florin Busuioc Florin Busuioc a fost căsătorit de două ori. Prima parteneră de viață, pe nume Marieta, era de profesie medic și i-a adus pe lume un băiat. Prezentatorul rubricii meteo de la Pro TV a recunoscut, în urmă cu mai mult timp, că și-a părăsit familia pentru a atinge succesul profesional.

Actorul a declarat, la vremea respectivă, că îl doare sufletul pentru alegerea pe care a făcut-o, însă nu o regretă. Tot el a mai susținut că a încercat să ia legătura cu fiul lui, Florin Busuioc Junior. Pentru Playtech Știri, băiatul a susținut că tatăl său minte. Fiul său l-a acuzat de minciună: „Nu am văzut vreodată vreun gest din partea lui” „Pe tatăl meu nu îl consider vinovat pentru faptele mele. Probabil îl văd foarte mare vinovat pentru minciunile din presă, cum că el m-ar fi căutat.

Sincer să fiu, nu am văzut vreodată vreun gest din partea lui. Este alegerea lui, treaba lui, viața merge înainte. Eu sper să fie bine și să îl avem pe micile ecrane cât mai des. În rest „se rezolvă ele”, citat din mesajul acid pe care i l-am trimis în perioada în care era bolnav, adică suferise acel infarct”, a declarat Florin Busuioc Junior pentru Playtech Știri. Lupta cu kilogramele dusă de Florin Busuioc În anul 2018, Florin Busuioc a suferit un infarct din cauza problemelor de sănătate cu care s-a confruntat.

Prezentatorul TV a dezvăluit că, încă de mic, a avut o pasiune pentru mâncare. „Aveam 800 de grame la naştere”, spunea în urmă cu mulți ani, însă lucrurile nu aveau să evolueze pozitiv pentru el. După infarctul din 2018 însă, actorul a decis să își schimbe stilul de viață. Are un program alimentar disciplinat și a renunțat chiar și la fumat pentru a trăi liniștit și sănătos. În 2023, ne spunea că intenționa să mai dea jos 10 kilograme, pe lângă cele 20 de care scăpase.